Av.M.Naim Yağcı; “Ben Ataşehir'in Belediye Başkanlığı’na adayım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Av.M.Naim Yağcı; “Ben Ataşehir'in Belediye Başkanlığı’na adayım”
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı adaylığının açıklaması sonrasında sıcağı sıcağına yerel gazetecilerle adaylık sürecini değerlendirerek; “Gurur duyduğum siyasi partinin adıyla seçime gireceğiz. Ama bütün Ataşehir'in adayı olacağız. Ben Ataşehir'in belediye başkanlığına adayım. Siyasi kimliğime değil bir Ataşehirli olarak verebileceğim hizmet için oy istiyorum” dedi.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleşen basın buluşmasına, AK Parti İlçe Başkanı Burak Çifci, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.M.Naim Yağcı, AK Parti SKM Başkanı, Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, Gençlik Kolları başkanı Hakan Koşar ve Medya Tanıtım sorumlusu İlçe Başkan Yardımcısı Hakkı Topçu ve yerel basın mensupları katıldı.

“İNŞALLAH TEŞKİLATIMIZLA BİRLİKTE BU İKİ KUTLAMAYI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Toplantının açılışını yapan İlçe Başkanı Burak Çifci, seçim süreci ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladıklarını, AK Partinin Ataşehir de önemli başarı elde edeceğine inandıklarını dile getirerek, İBB Belediye başkan Adayı Murat Kurum’un Ataşehirli olması bizim için büyük bir avantajdır diye ifade etti.

Çifci, Ataşehir Belediye Başkan adayımız Av.M.Naim Yağcı’nın Ataşehir de sevilen bir isim olduğunu vurgulayaraki, 31 Mart akşamında iki kutlamayı birden yapacağımıza inanıyorum. İnşallah teşkilatımızla birlikte bu iki kutlamayı gerçekleştireceğiz  diyerek sözü belediye başkan adayı Av.M.Naim Yağcı’ya bıraktı.

“31 MART AKŞAMINA KADAR BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Belediye Başkan adaylığının açıklanması ile birlikte ilçe başkanlığı önünde partilerle bir araya geldiğini ifade eden Naim Yağcı, Ataşehir ‘deki coşkulu buluşmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek, adaylık duygularımı siz basın mensupları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmak istediğini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Yağcı;  “Kurulduğu günden beri Ataşehir ‘de siyasetin içinde olduğunu, bu birikim ve tecrüben neticesinde emeğimizin değerlendirilmesi sonucunda böyle bir karar ortaya çıktı. Ataşehir de belediye başkan aday adaylığı için başvuran 11 aday adayı arkadaşlarımla beraber, adaymış gibi 31 Mart akşamına kadar birlikte çalışacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

“ATAŞEHİRLİLİĞİ OLUŞTURACAK BİR ÇALIŞMA GÖREMEDİK”

Konuşmasında CHP’li Ataşehir Belediyesini eleştiren Yağcı; “3 dönemdir Ataşehir aynı yönetim tarafından idare ediliyor. Kuruluşundan bugüne Ataşehirli vatandaşlarımızın kronik olarak gördüğü sorunlar aynı şekli ile devam ediyor. Asgari belediyecilik hizmetleri topluma karşı gerçekleştirilmiş oldu. Ancak farklılık ortaya koyacak, insanların yaşam kalitesini artıracak, Ataşehir'i tam bir şehir boyutuna getirecek, Ataşehirliliği oluşturacak bir çalışma göremedik” dedi.

“İRADE ORTAYA KOYDUM, BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK”

Ataşehir'i oluşturan mahalleler geldikleri ilçelerin ücra köşesinden, merkezden uzak, hizmetten uzak, belediyecilik ve kamu hizmetleri ile yakın temas özlemini duyan mahallelerden oluşan bir şehir olduğunu dile getiren Yağcı açıklamalarına şöyle devam etti: “İrade ortaya koydum, bir yolculuğa çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız bize bu görevi tevdi etti. 30 yılı aşkın yaşamımızda dostluklar kurduğumuz, işimizi kurduğumuz, çevremizin oluştuğu, evlatlarımızı yetiştirdiğimiz şehrimize hizmet etme adına irade ortaya koyduk. Ataşehirimiz de gördüğümüz eksiklikleri evimizdeki eksiklikler gibi, istek ve arzu ile telafi etmek, gücümüz nispetinde gidererek Ataşehirlimizin mutluluğunu görmeyi istiyoruz. Bu motivasyonla yola çıktık.  Rabbim nasip etti, Cumhurbaşkanımız takdir etti, artık Ataşehir belediye başkanı adayıyız. Dün akşam itibarıyla çalışmalarımızda başladık”

“31 MART SEÇİMLERİ SONRASINDA ATAŞEHİR BELEDİYESİ KARŞILIK BULMUŞ OLACAK”

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av.M.Naim Yağcı konuşmasının devamında; “Ataşehir’in imar, dönüşüm ve ulaşım ile ilgili sorunları olan bir şehir. Bunlar hepimizin bildiği ve takip ettiği konular. Bunlardan bağımsız olarak Ataşehirimizin, gençliğimizin kendilerini ifade edebileceği salonlar bugüne kadar olmadı. Sportif faaliyet alanlarımız, tesislerimiz, gençlik merkezlerimiz olmadı. Ataşehir’de vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşayabileceği bir şehir oluşturacağız. Ataşehirlimizin huzuruna çıktık. 15 yıldır Ataşehirimizi, 30 yıldır da komşularımızı yakından tanıyoruz. Ataşehirliler bizi biliyor, birbirimizi anlayabiliyoruz. Dün itibarıyla tekrar yeni bir yolculuğa çıktık. Ataşehir'deki ve bizdeki bu heyecanı buluşturduğumuzda, 31 Mart seçimleri sonrasında Ataşehir Belediyesi karşılık bulmuş olacak. Yerimizi ‘Türkiye Yüzyıl'ı şehirlerimiz arasında, adı gibi medeniyet, kültür, eğitim, sosyal ve çevreci bir şehir oluşturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

“SİYASİ KİMLİĞİME DEĞİL BİR ATAŞEHİRLİ OLARAK VEREBİLECEĞİM HİZMET İÇİN OY İSTİYORUM”

Av.M.Naim Yağcı konuşmasının sonunda; “Biz bu yolculuğa sadece aday olarak değil; yola çıktığımız ilçe teşkilatıyla, Cumhur ittifakı bileşenleri ile meclis üyeleri listemizle ve Ataşehirli komşularımızla çalışmaya devam ederek seçimleri Ataşehir ‘de sonuçlandırmış olacağız. Ataşehir genç şehir, olarak da genç nüfus olarak da genç… Bizim projemiz, hayalimiz Ataşehir. Kuruluşundan bu gene önemli hizmetler vermiş, ülkemizi bugüne getirmiş mensubu olmaktan gurur duyduğum siyasi partinin adıyla seçime gireceğiz. Ama bütün Ataşehir'in adayı olacağız. Ben Ataşehir'in belediye başkanlığına adayım. Siyasi kimliğime değil bir Ataşehirli olarak verebileceğim hizmet için oy istiyorum” düşüncelerini paylaştı.

Basın toplantısı, basın mensuplarının sorularının yanıtlanması ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kümbetli Köylüleri geleneksel Kaz Gecesi’nde bir araya geldilerÖnceki Haber

Kümbetli Köylüleri geleneksel Kaz Gecesi...

Ataşehir Ferhatpaşa'da korkutan yangınSonraki Haber

Ataşehir Ferhatpaşa'da korkutan yangın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar