KAR-DER, CHP Ataşehir İlçe Gençlik Örgütünü Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAR-DER, CHP Ataşehir İlçe Gençlik Örgütünü Ağırladı
Kars ve Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları, CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kollarını Küçükbakkalköy'de bulunan Kars - Ardahan - Iğdır Dayanışma Merkezinde ağırladı.

Kahvaltılı ağırlama programına; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı - KARDER Başkanı Orhan Çerkez,  KAR-DER Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Kaya,  CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül ve yönetimi katılım sağladı.

KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez, “Siz gençleri her zaman önemsiyoruz. Siyasetin temelinde gençler olmazsa olmazımız. Çalışmalarınızda dernek olarak her zaman yanınızdayız.” İfadelerini kullandı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ise, “Bugün gençlik kollarımızı ağırlayan KAR-DER Yönetimine ve gençlik kolları başkanımıza teşekkür ediyorum. Dayanışmanın gün geçtikçe artmasını önemsiyorum. İktidar yolunda yolumuz uzun, gençler bizim partimizi aydınlık yarınlara taşıyacak olanlardır. Gençlere güvenimiz sonsuz ve parti olarak gençlerimizi her zaman destekliyor, partimize gelmek isteyen gençlerimize de her zaman kapımız açık olduğunu belirtmek istiyorum ” Dedi.

KAR-DER Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Kaya, Birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla dernek olarak bir araya gelmekten  son derece mutluyuz. Arkadaşlarımıza Başarılar diliyoruz.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül, “Parti olarak ülke gündemimizi belirleyici adımlar atıyoruz. Biz gençler olarak partimizi iktidara taşımak için hazırız. Bizleri bugün düzenledikleri organizasyon ile ağırlayan KAR-DER Yönetimine ve Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Kaya’ya yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.


Konuşmaların ve yapılan kahvaltıların ardından etkinlik toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kastamonu Dernekler Federasyonu basınla bir araya geldiÖnceki Haber

Kastamonu Dernekler Federasyonu basınla...

Can Dostlarımızı "Sahiplen İstanbul"Sonraki Haber

Can Dostlarımızı "Sahiplen İstanbul"

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar