İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu ve Ataşehir Adayı Ali Coşkun muhtarlar ve basın mensuplarıyla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu ve Ataşehir Adayı Ali Coşkun muhtarlar ve basın mensuplarıyla buluştu
Ataşehir İYİ Parti ilçe başkanlığı, İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu ve Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun’un da katıldığı mahalle muhtarları ve yerel basın buluşmasını gerçekleştirdi.

Ataşehir İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı programına; İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, İYİ Parti İl STK Başkanı Tolga Ağaoğlu, İl Teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyüz, İlçe Teşkilat Başkanı Muzaffer Çavlak, İlçe yönetimi, mahalle muhtarları ve yerel basın mensupları katıldı.

“ATAŞEHİR’İN KAYNAKLARINI ATAŞEHİRLİLER İÇİN KULLANACAĞIZ”

İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından konuşan İlçe Başkan adayı Ali Coşkun; “Buraya gelip bu sıcak ortamı gördüğümde kendimi evimdeymiş gibi hissettim. Uzun yıllardır burada ikamet ediyorum. Aday olduktan sonra muhtarları ziyaret ederek sorunlarını dinledim. Ataşehir’in sorunlarını biliyorum.  Ataşehir de komşularımın huzur içinde yaşamasını sağlayacağım. 17 Mahallenin bütün konutlarında yoksullukla ilgili sorun kalmayacak bunun sözünü veriyorum. Ataşehir’in başlıca sorunlarından eğitim, imar ve mülkiyet sorunlarını İBB başkanımla birlikte çözeceğiz. İmarın olmadığı yerde yaşam alanı oluşturulamıyor. 17 mahalleyi de aynı koşullarda hizmetten yararlanmasını sağlayacağız. Ataşehir’in kaynaklarını Ataşehirliler için kullanacağız” dedi.

“GEREKİRSE İBB’NİN ÖNÜNDE NÖBET TUTARIM”

Coşkun konuşmasının sonunda programa katılan muhtarlara ve basın mensuplarına teşekkür ederek; “Ataşehir’in önemli sorunlarından biride yaşanan trafik sorunudur. Bunu da çözeceğiz. Gerekirse tüm bu sorunlar için İBB’nin kapısına vatandaşlarla birlikte dayanır sorunların çözümü için nöbet bile tutarım” diyerek çözüm odaklı kararını bir kez daha katılımcılarla paylaştı.  

“ATAŞEHİR’İN BİTMEYEN DERTLERİ VAR”

Toplantıya katılan İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu da; “İstanbul’u çok iyi bildiğim için bu göreve talip oldum. Atasşehir’in bitmeyen dertleri var. Metruk binaların yıkılmaması, uyuşturucuyla ilgili sorunlar, trafik sorunu ve daha da önemlisi birçok mahallede bir türlü çıkmayan imar sorunu. Birde İstanbul’un deprem gerçeği var. Buraya gelmeden önce İstanbul Valisi ile görüştüm. Olası bir depremde yıkılacak konutlar kadar iş yerlerinin de çok büyük kayıplar oluşturacağını, binalarla ilgili sorunları çözmedikçe depremde oluşacak bu yıkıntıları ve can kayıplarını önleyemeyiz.  Bu konuda mikro ölçekli analiz ve ada bazlı planlama yapmamız gerekiyor” diye konuştu.  

“BİZ FARKLI BİR SİYASİ PARTİYİZ”

Seçim çalışmalarına da değinen Kavuncu; “Gittiğimiz her yerde seçmenlerden şunu duyduk. İyi ki varsınız, şimdi bizim bir alternatifimiz oldu. Sandıkta millet cevabını verecektir. Biz farklı bir siyasi partiyiz. Birilerine seçimi kazandırmak, ya da birilerine seçimi kaybettirmek için kurulmuş bir parti değiliz. Asli olan sandıktır, milletin iradesidir. Herkes projelerini anlatacak, seçmende kendi kararını kendisi verecektir. Bu bir yerel seçimdir Bu seçimde başarılı olup 2028 genel seçimlerinde tek adam rejimine son vereceğiz” şeklinde ifade etti.

Trafik ve kentsel dönüşüm, kontrolsüz göç, ekonomi, spor ve yeşil alanlar konusunda titiz bir çalışmamız var diyen Kavuncu, , İstanbul da bulunan iki Muhtarlar Federasyonuyla da görüşerek muhtarlarla ilgili bir çalışma yürüttüklerinin altını çizdi.

Kavuncu programın sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediyesi'nden Kamuoyuna Duyuru!Önceki Haber

Ataşehir Belediyesi'nden Kamuoyuna Duyur...

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel; "Hedefimiz Yeniden Ataşehir ve İBB'yi Kazanmak"Sonraki Haber

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onurs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar