İYİ Parti Ataşehir'de askıda olan İstanbul Yenişehir İmar Planlarına İtiraz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Ataşehir'de askıda olan İstanbul Yenişehir İmar Planlarına İtiraz
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ataşehir’de bulunan İstanbul Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne gelerek İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 18.Maddesi hükümlerince hazırlanan İmar uygulamasına itiraz dilekçesi verdi.

Ataşehir'de bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne gelerek, İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar planlarına itiraz dilekçesi veren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’na, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Oğuz Sarul ile partililer eşlik etti.

İl Müdürlüğü evrak kabul kısmında saat  15:04’te 2700234 sayılı itiraz dilekçesini veren Milletvekili Nuhoğlu, basın mensuplarına kısa bir açıklama gerçekleştirdi. Nuhoğlu konuşmasında; “İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 18.Maddesi hükümlerince hazırlanan imar uygulamasına itiraz ettik. Bu değişiklik Kanal İstanbul denilen alanda yapılan plan değişikliğidir.

Son günlerde arap medyasında arap emlakçılar tarafından pazarlanmak istenen sahada burasıdır. Ama burada binlerce insanımızda mağdur edilecek burada. Hisseli satışlar yapılarak, hak sahipleri mağdur ediliyor. İnsanlar kapış kapış alımlar yapıyorlar, çünkü kanal manzarası olacakmış. İlerde değer kazanacakmış diyerek insanlar buradan yer alıyor. Bu yapılan imar değişikliği de onu kapsamaktadır. Bu yapılan işlemlerin ardından büyük dolandırıcılık şebekesinin oluşmasına neden oluyor. İnsanlarımızın dolandırılmasını istemiyoruz. Umutlarıyla, hayalleriyle oynanmaması için itirazımızı yaptık. Bu değişiklikten vazgeçilmesini, planların bakanlığa iade edilmesini istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Tıp Merkezinin yapımına başlandıÖnceki Haber

Ataşehir Tıp Merkezinin yapımına başland...

Temel gıda ürünlerinde KDV indirimi kararı yürürlüğe girdi!Sonraki Haber

Temel gıda ürünlerinde KDV indirimi kara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar