İYİ Parti Adayı Ali Coşkun’dan CHP’lilere teklif: “Bu seferde siz bizi destekleyin”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Adayı Ali Coşkun’dan CHP’lilere teklif: “Bu seferde siz bizi destekleyin”
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun Küçükbakkalköy Salı Pazarı’nda hayır lokması dağıttı ve pazar esnafını ziyareti etti.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, ilçenin on yedi mahallesinde çalışmalarına yedi gün yirmi dört saat devam ediyor. Başkan Adayı Ali Coşkun, İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve yönetimi, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 şehrimizi etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar için 2 gündür semt pazarlarında hayır lokması dağıttı.

"BİR DAHA BÖYLE BİR ACI YAŞANMASIN DİYE NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Yerel Seçim çalışmalarının yoğunluk kazandığı Ataşehir’de İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, 6-7 Şubat tarihleri arasında 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenler adına lokma dağıtımı etkinliği düzenledi. Ataşehirlilerle bir araya gelen Coşkun, 6 Şubat depreminde tek yürek olan Türkiye tablosunun aynı bütünlükle bir daha böyle bir acı yaşanmaması adına neler yapılabileceğini sıraladığı konuşmasında yerel yönetimlerin önemine de vurgu yaptı. Başkan Coşkun, 1 Nisan sabahı göreve geldiklerinden itibaren Ataşehir’de depremle ilgili çalışmalara başlayacaklarını ve şimdiden deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile görüşmelere başladıklarını vurguladı.

Ali Coşkun, “Biz 6 Şubat depreminden sonra gördük ki, her türlü acıda ve sorunda birleşebiliyoruz. Enkaz altından çıkan her bir canın hepimiz için ne kadar değerli olduğunu gördük. Şimdiden sonra umudumuz bu acıların yaşanmamasına yönelik olacak. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

“HERKESİ 1 NİSAN SABAHI ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDE MAKAMIMA BEKLİYORUM”

Lokma ikramını vatandaşlara kendisi yapan Başkan Adayı Coşkun; Herkesi 1 Nisan günü Ataşehir Belediyesi’nde makamımda kahveye bekliyorum diyerek, Ataşehir Belediye Başkanlığı yarışında iddiasını da ortaya koydu.

CHP’LİİLERE ‘BU SEÇİMDE DE SİZ BİZİ DESTEKLEYİN’ TEKLİFİ

Başkan adayı Coşkun Pazar alanında bulunan CHP seçim standını ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi. Coşkun’un ziyareti sırasında CHP’lilerin “Bu seçimde neden yanımızda değilsiniz? Yine beraber yürüseydik” sözleri üzerine Coşkun; “ 2019 seçimlerinde Ataşehir’de yaptığımız ittifak doğrultusunda Battal İlgezdi’yi destekledik. 2023 genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde de sizlerle beraberdik. Gelin bu sefer rolleri değiştirelim siz bizi destekleyin, bizimle yürüyün. Ataşehirliler için çalışan herkese saygımız sonsuz. Ataşehir için, Ataşehirli için kim daha çok yarar sağlayacaksa o başkan olmalıdır. Ama biz kimin neye hangi şekilde ihtiyacı olduğunu iyi biliriz.” dedi.

Ali Coşkun Küçükbakkalköy semt pazarını ziyarete gelen CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’le de selamlaştı ve iyi çalışmalar diledi.

Lokma dağıtımı sonrası Ali Coşkun pazarcı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başak Demirtaş son kararını verdiÖnceki Haber

Başak Demirtaş son kararını verdi

İYİ Parti Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşehir Belediye Meclisi'ni ziyaret ettiSonraki Haber

İYİ Parti Başkan Adayı Ali Coşkun Ataşeh...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar