İçerenköy Derneği pandemi sonrası kahvaltıda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçerenköy Derneği pandemi sonrası kahvaltıda buluştu
Pandemi nedeniyle bir araya gelemeyen İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, düzenlediği kahvaltı programında üyeleri ve İçerenköylülerle bir araya gelerek hasret giderdiler.

İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin gerçekleşen kahvaltılı programına; Derneğin kuruluşundan bugüne destek veren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cenan Arslan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Gültekin ve Mahalle Temsilcisi Hıdır İğde ile MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, ATABEL Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Özata, İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, dernek yönetim kurulu üyeleri ve aileleriyle yerel basın mensupları katıldı.

“COVİD 19 NEDENİYLE ARA VERDİĞİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Kahvaltı etkinliğinde konuşan Dernek Başkanı Niyazi Yaman; "Pandemi nedeniyle toplanamıyorduk. Pandemi süreciyle birlikte 2 yıldır bir araya gelemedik. Derneğimizin kuruluşunun 5'nci yılını kutluyoruz. Pandemi öncesinde dernek olarak kültür gezileri düzenledik. İstanbul dışında; Çanakkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Edirne, Kartepe gezilerimiz olurken, İstanbul içinde ise Sultanahmet, Emirgan Lale bahçesi gibi gezilerimizi gerçekleştirdik. Yüzlerce komşumuzu kültür gezileriyle buluşturduk. Pandemi sürecinde Ataşehir Belediyesi işbirliği ile çalışarak ihtiyaç sahibi komşularımıza gıda yardımında bulunduk. Mahalle'de komşularımızın sorunlarını Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ile bizzat iletişime geçerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımları ulaştırdık. Yine belediye dışından MHP ve CHP İlçe Başkanlarımızda ihtiyaç sahibi komşularımıza ellerinden gelen her türlü desteği sağladılar. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcımız Cenan Arslan'da kuruluşumuzdan bugüne yanımızda olarak her türlü desteği kendisiyle bizimle birlikte oldular. Ayrıca mahalle muhtarımız Sırma hanımda komşularımızla dayanışma ağımızda bizlere önemli katkıları oldu.  Hem Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi ‘ye hem de Cenan Arslan başkanımıza ve Mahalle Muhtarımız Sırma Doğru'ya teşekkür ederim. 100 bine yakın nüfus 60 bin seçmen Türkiye'nin ilk 5'inde yer alan büyük mahallemiz var. İçerenköy ‘de kime el verip, değer verdi ise onları söylemek zorundayım. Bundan sonraki süreçte etkinliklerimiz devam edecektir. Katılımınızdan ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cenan Arslan'da; "Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi'nin selamlarını getirdim. İçerenköy Mahallesi'nin benim için ayrı bir yeri var. İçerenköy Mahallesi, mahalle havasının yok olmadığı, kırk - elli yıldır komşuların birbirini tanıdığı, ailelerin birbirini tanıdığı nadir mahallelerden biri. Büyük bir mahalle olmasına rağmen komşuluk bağını koruyan önemli mahallelerden biri. Derneğimizde bu anlamda önemli adımlar atıyor. Belediye başkanlığı ziyaretinde sorunları dile getirdiler. Bizler belediye olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. İnşallah bu havanız, bu kardeşliğimiz bozulmasın. Emeği geçen dernek yönetimini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programı yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelerek sohbet etmeleriyle devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Ataşehir Sürdürülebilir Enerji Eylem Planı” çalıştayı düzenlendiÖnceki Haber

“Ataşehir Sürdürülebilir Enerji Eylem Pl...

Hayat Ağacı Platformu SMA hastası Sevinç Nur İngin’e can oluyorSonraki Haber

Hayat Ağacı Platformu SMA hastası Sevinç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar