Gönlümüz Bir El Ele Derneği muhtarlarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gönlümüz Bir El Ele Derneği muhtarlarla bir araya geldi
Gönlümüz Bir El Ele Derneği ilk genel kurulunu yaptıktan sonra ilk tanışma toplantısında mahalle muhtarlarını ağırladı.

Gönlümüz Bir El Ele Derneği’nin düzenlediği tanışma ve muhtarlarla istişare toplantısına Ataşehir’den 6 mahalle muhtarı dışında Kadıköy’den 3 muhtar, Maltepe’den iki kadın muhtar katılarak destek verdi.

Örnek Mahallesi Medeniyet Cafe de düzenlenen kahvaltılı toplantıya, dernek başkan ve üyelerinin yanı sıra Örnek Mahalle Muhtarı Sinan Emrah Yıldırım, Yeni Çamlıca Mahalle Muhtarı Hasan Özdemir, İnönü Mahalle Muhtarı Songül Ercan Tulunay, Fetih Mahalle Muhtarı Abdülkadir Şimşek, Âşık Veysel Mahalle Muhtarı Hasgül Bakır, Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Ali Rıza Saraçoğlu, komşu ilçelerden Kadıköy’den 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Soner Arafal, Sahrayı Cedit Mahalle Muhtarı Seval Özkan, Kozyatağı Mahalle Muhtarı Pelin Şen, Maltepe’den Çınar Mahalle Muhtarı Ayşem Möröy ve Küçükyalı Merkez Mahalle Muhtarı Kadriye Necla Timur katıldı.

Toplantıya katılan mahalle muhtarları kendilerini tanıttıktan sonra, derneğin çalışmalarını önemsediklerini, destek konusunda yardımcı olacaklarını vurgulayarak başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilediler.

“MUHTARLAR BİZİM BEL KEMİĞİMİZDİR”

Davetlerine katılan mahalle muhtarlarına teşekkür eden Dernek Başkanı Şenay Günaydın; “Bizler Gönlümüz Bir El Ele Derneği olarak muhtarlarımızla birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyoruz.  Muhtarlar bizim bel kemiğimizdir. Çünkü mahallelerde yapacağımız yardımlarda muhtarların bilgilerine her zaman ihtiyacımız var. Yapacağımız yardımları muhtarlarımızla birlikte el ele vererek yapmayı düşünüyoruz. Birlikte neler yapabiliriz, birbirimize nasıl destek verebiliriz diye böyle bir istişare toplantısını düşündük” dedi.

“ÖRNEK ALDIĞIMIZ TÜRKAN SAYLAN HOCAMIZIN YOLUNDAN GİTMEK İSTİYORUZ”

Dernek olarak 14 kadın yönetici ile birlikte çalıştıklarını belirten Günaydın; “ Geleceğimiz için, çocuklarımız ve torunlarımızın geleceği için ne yapabiliriz diye düşünerek yola çıktık. Gençlerimizi sporla tanıştırmak için projelerimiz var. Ayrıca kız öğrencilerimiz okutmak için burs vermeye başladık. Bu konuda hem ihtiyacı olan kız öğrencilerimizi hem de burs verebilecek sponsorlar konusunda bizlere destek vermenizi istiyoruz.  Özellikle yapacağımız yardımlarda yetim çocuklara daha çok meyillimiz var. Kısacası kız çocuklarımızı spora teşvik ederek, eğitimlerinde sıkıntılarını gidermek amacıyla vereceğimiz bursla ailelerin yükünü hafifletme gibi bir düşüncemiz var.  Yönetim olarak bu konuda elimizi taşın altına koyduk. Burada başkan diye bir makam yok herkes eşit olarak görevini yapma gayreti içindedir. Hepimiz halkımız için çalışıyoruz. Bizler örnek aldığımız Türkan Saylan hocamızın yolundan gitmek istiyoruz.  Bizim sloganımız Mustafa Kemal Atatürk ve onun çizdiği yolda yürüyen kadınlarız. Kadınların gücünün her şeyi değiştireceğin inanıyorum. Kadınlar birlikte güçlü bir şekilde çalışırsa önce mahalle, sonra ilçe, sonra il ve sonrasında ülke güzelleşir diyor hepinize tekrardan teşekkür ederim” diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediyesi'nden sağlıkta büyük başarıÖnceki Haber

Ataşehir Belediyesi'nden sağlıkta büyük...

Ataşehir Eğitim Derneği’nden Kütüphaneler Haftası'nda anlamlı ziyaretSonraki Haber

Ataşehir Eğitim Derneği’nden Kütüphanele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar