DEVA Partisi İl Başkanları Ataşehir'de esnafı ve STK'ları ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi İl Başkanları Ataşehir'de esnafı ve STK'ları ziyaret etti
DEVA Partisi Ataşehir ilçe Başkanlığını ziyaret eden Ankara İl Başkanı Ali Güven ve İl yöneticileri Ataşehir'de esnaf ve STK ziyaretleri yaptılar.

DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven ve İl Yöneticilerinin yanı sıra DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve İlçe Yöneticilerinin katılımıyla sırasıyla; Kızılay Ataşehir Şubesi, Ataşehir Eğitim Derneği ve son olarak İnsani Yardım Vakfı Ataşehir Şubesi’ni ziyaret ettiler.

İlk durak Kızılay Ataşehir Şubesi

Ziyaretin ilk durağı Kızılay Ataşehir Şubesi oldu. Ziyaret kapsamında DEVA Parti’li heyeti Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, göreve geldikten bugüne yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. 

DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven ile DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, Şube Başkanı Talha Keleş’e yapmış oldukları çalışmalar ve hizmetler adına teşekkür ederek, 29 Ekim  - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Kızılay Haftalarını” tebrik etti. 
DEVA Heyeti, konuşmaların ardından Şube merkezini inceledikten sonra Şube Yönetimiyle birlikte fotoğraf çekindiler.

Ataşehir Eğitim Derneği'ne ziyaret

İkinci ziyaret programı ise, Ataşehir Eğitim Derneği’ne oldu. Eğitim alanında önemli hizmetler ve çalışmalar yapan dernek başkanı Zuhal İlgün Çakır’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri dernek merkezinde DEVA Partisi heyetini ağırladı.

Kuruluşundan bugüne başta kütüphaneler, burs, eğitim materyalleri ve Atatürk köşeleri dâhil olmak üzere diğer alanlarda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Zuhal İlgün Çakır, eğitim alanındaki gördükleri eksiklikler ve okullarda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

İHH Ataşehir Temsilciliği ziyaret edildi

DEVA Partisi heyeti de eğitim eylem planları kapsamında partilerinin genel merkezce yürütülen çalışmaları hakkında bilgi vererek, dernek yönetimine başarılar diledi. DEVA Heyetinin son durağı ise İnsani Yardım Derneği (İHH) Ataşehir Temsilciğine oldu.

Vakfın Ataşehir Temsilciliği ziyaretlerinde heyeti İlçe Temsilcisi Av. Sinan Pak ve yönetim kurulu üyeleri, DEVA Heyetini ağırladılar. İHH’nın yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra genel gündeme dair sohbetin yapıldığı ziyaret, toplu hatıra fotoğrafının ardından sonra erdi.

Ataşehir’de güzel bir teşkilatımız var

Ziyaretlerin ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, “15 Kişilik ekibimizle bugün Ataşehir’deyiz. Öncelikle Ataşehir İlçe Başkanımız Barış Yılmazkaya ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Dün; 81 İl Başkanımızın katılımıyla, genel merkezimizin 16’ncı il başkanları toplantısını Ataşehir’de gerçekleştirdik. Genel Başkanımızın Türkiye gündemine dair önemli açıklamaları oldu. Bizde bugün esnaflarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek gerek teşkilatımızın, gerekse partimizin ne kadar güçlü ve kuvvetli olduğunu göstermek için buradayız. Ataşehir’de güzel bir teşkilatımız var. Hedeflerini oluşturmuş, büyük bir arzu ve istekle çalışan, ayakları yere basan, güçlü ve gözlerinin içi parlayan bir teşkilatımız var. Teşkilatımızın güçlü ve kuvvetli olması bizi ayrıca mutlu etti. İnşallah bundan sonraki süreçte Türkiye’yi daha güzel yarınlara taşıyacak, nice güzel çalışmalar yapacağız.” Dedi.

Çalışmaların sonucunda herkesin içine sinecek cumhurbaşkanı adayımızı açıklayacağız

6’Lı Masa’daki Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecine dair ise DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven; “6’lı masa çalışmalarımız doludizgin devam ediyor. 14 Kasım’da 2’nci turun ilk toplantısı DEVA Partisi ev sahipliğinde gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı adayımızı açıklamak için çalışmalarımız devam ediyor. Eskiden 5N1K programı vardı. Hatırlarsanız o 5N’yi bulmadan, K’ya gelemiyordunuz. Gerek bu eylem planlarında gerekse hükümet eylem planlarında çalışmalar olması gerektiği gibi ilerliyor. Geç kalınmış bir şey yok, vakti zamanı gelince herkesin içine sinecek bir cumhurbaşkanı adayı ile yolumuza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

DEVA Partisi DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz’da merkezi Ataşehir’de bulunan KAR-DER’i ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir'de Kızılay'ın 154. yaşı ve Kızılay Haftası kutlandıÖnceki Haber

Ataşehir'de Kızılay'ın 154. yaşı ve Kızı...

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez'in Mutlu GünüSonraki Haber

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orh...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar