DEVA Ataşehir yerel basını iftarda ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Ataşehir yerel basını iftarda ağırladı
DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, ramazan ayı dolayısıyla Ataşehir’de faaliyet gösteren yerel basın mensuplarıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katılım sağladığı iftar programı İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkızıl’a ait Pilav Dünyası’nda gerçekleşti.

Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, “Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak pandemi sürecinde kısıtlamaların gölgesinde faaliyetlerimize başladık. Geçtiğimiz yıl basın mensuplarımızla iftar yapamamış, ancak etkinliklerde sık sık bir araya geldik. Ramazan ayı vesilesiyle basın mensuplarımızla bir araya gelmek istedik. Çünkü yerel basın bizim ailemizin bir parçası. Hep beraber aile yemeği yiyelim birlikte iftar açalım dedik.

"RAMAZAN AYINI EKONOMİK ZORLUKLARIN GÖLGESİNDE GEÇİRİYORUZ"

Gönül isterdi ki, bu ramazan bolluk ve bereket içinde olsun. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne aldığımızda vatandaşlarımız ekonomik zorlukların gölgesinde ramazan ayını geçiriyorlar. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisi yerine alışveriş kartı ile destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl 300 aileye ulaştırılmak üzere kart dağıtımlarımızı başlattık. Bu ramazan aslında hepimiz için buruk geçiyor, yaşam şartları her geçen gün ağırlaşıyor ve halkımızın alım gücü düşüyor. Artık her geçen gün farklı bir sıkıntıya şahitlik ediyoruz. Ataşehir’de özellikle yüksek gelir düzeyi olan mahallelerimizde oturan vatandaşlarımızın gelir düzeyinin düştüğünü, giderlerinin artmasına şahitlik ediyoruz. Beyaz yakalı dediğimiz vatandaşlarımızda yardım taleplerini almaya başladık. Ve şuan şahitlik ettiğimiz barınma problemi ciddi bir şekilde ilerleyen zamanlarda gücünü gösterecek. Elimizden geldiğince halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Barış Yılmazkaya ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla sohbet ederek, iftara katılım sağladıkları için basın mensuplarına teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKAGİM’DE E-TİCARET EĞİTİMLERİ BAŞLIYORÖnceki Haber

AKAGİM’DE E-TİCARET EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Ataşehir Orhan Veli Ortaokulu; “ Orhan Veli İstanbul’u dinliyor” adlı şiir yarışması düzenlediSonraki Haber

Ataşehir Orhan Veli Ortaokulu; “ Orhan V...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar