DEVA Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya; “ Biz merkez çatı partisiyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya; “ Biz merkez çatı partisiyiz”
Ataşehir yerel basınıyla bir araya gelen DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya; “Ataşehir Türkiye’yi yansıtan bir ilçe. Biz merkez çatı partiyiz ve bunun gerekliliklerini de yerine getirmeliyiz” dedi.

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, parti binasında düzenlediği yerel basınla buluşma toplantısında Ataşehir’in sorunları basın mensuplarıyla yapılan istişarelerde dile getirildi. 

DEVA Ataşehir İlçe Başkanlığı'ndaki buluşmaya kurucu İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, ilçe yönetim kurulu üyeleri Mehtap Aksoy, Mehmet Bozkızıl, Cihan Özkan, Çağla Çelikeser, Erdal Erdoğan ve Yeşim Satırlı katıldılar.

ATAŞEHİR TÜRKİYE’Yİ YANSITAN BİR İLÇE”

DEVA Partisi İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, Ataşehir ile ilgili yaptıkları çalışmaları ve sorunlarını dile getirerek şunları söyledi: “ Ataşehiri 17 Mahallesinin birbirinden farklı yapıları ve sorunları vardır. Ataşehir Türkiye’yi yansıtan bir ilçe.  Her mahallenin kendisine ait farklı sorunları var. Parti yönetimi olarak mahalle mahalle dolaşarak sorunlarıyla ilgili bir rapor hazırladık. Ataşehirin Sorunlarına inmeliyiz. Ülkenin sorunları genel çaplı” diye konuştu.

“ ATAŞEHİR DEKANGREN OLMUŞ BİR İMAR SORUNU VAR”

Yılmazkaya, 15 yıldır Ataşehir’de ikamet ettiğini söyleyerek; “  Ortak paydamız Ataşehir olmalı. Ataşehir de ciddi bir trafik sorunu var.  Bir mahalleden diğer bir mahalleye gitmek bile bir sorun.  Kangren olmuş bir imar sorunu var.  Gümrük ve Hal sorununun yanında trafiği büyük ölçüde etkiliyor. Bir diğer sorun hiçbir ilçe de görülemeyen trafik çevirmeleri. Buda vatandaşı oldukça rahatsız ediyor ve bu konuda birçok şikâyet alıyoruz” dedi.

“BİZ MERKEZ ÇATI PARTİSİYİZ”

Biz niye buradayız diyen Yılmazkaya; “ Ataşehirlilerin hayatını kolaylaştırmak için buradayız. Oluşturduğumuz yönetim kurulumuzun tamamı burada ikamet ediyor.  Biz merkez çatı partisiyiz. Çatı parti olmanın gerekliliklerini de yerine getirmeliyiz. Kadınların siyasete aktif katılmalarını önemsiyoruz. Siyasete uzak kalmasınlar. Mecliste bir kadının olması meclis güzelleştirir” ifadelerini kullandı.

“FİNANS MERKEZİNİN ATAŞEHİR’ DEN ALINMASINI ATAŞEHİR’E YAPILMIŞ BİR İHANET”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Yılmazkaya konuşmasına şöyle devam etti: “ Geçmişte de bir partiden ayrılarak partiler kurulmuştur. Bu açıdan olumlu tepkiler alıyoruz. Genel başkanımız da çok iyi. Yeni bir parti olmamıza rağmen şu an 1500 üzerinde üyemiz var. Gençleri önemsiyoruz ve gençlerle bir aradayız. Ülkenin ikiye bölünmüş durumu karşısında farklı bir vizyon katmak istedik. O yüzden bu çatı altında her kes bulunabilir.  Ayrıca yapımına başlanan Finans Merkezi Ataşehir’de olmasına rağmen Ümraniye İlçesine bağlanması da Ataşehir’e yapılan bir ihanet olarak görüyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir’de kadın siyasetçiler, kadına şiddeti ve sorunlarını ele aldılarÖnceki Haber

Ataşehir’de kadın siyasetçiler, kadına ş...

Ataşehir’de Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi açıldıSonraki Haber

Ataşehir’de Marmara Fen Bilimleri Kurs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar