Çocuklar “Sahnebüs” etkinlikleriyle doyasıya eğlendiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar “Sahnebüs” etkinlikleriyle doyasıya eğlendiler
İBB Kültür Daire Başkanlığı’nın çocuklar ve ailelerini kültür ve sanatla buluşturmak için düzenledikleri etkinlikler çerçevesinde, İstanbul’un gösteri alanlarına uzak bölgelerini sanatla buluşturmayı amaçlayan “Sahnebüs” gezici tiyatro İçerenköy çocuklarıyla buluştu.

İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru’nun talebi üzerine İBB Kültür Daire Başkanlığı’nın “SAHNEBÜS” gezici tiyatrosu,  İçerenköy Tacim Ayvadaş Parkı’nda kurdukları seyyar sahne ile İçerenköy çocuklarına güzel anlar yaşattılar.

Aileleriyle tiyatro alanına gelen çocuklar pandemi koşullarına uygun yerleştirilen sandalyelere oturarak sabırsızlıkla kendilerini eğlendirecek sanatçıları heyecanla beklediler. Sahneye çıkan sanatçılar, balon şov, masal dinletisi, çeşitli yarışmalar, sevimli maskotlar ve diğer çocuk etkinlikleriyle İçerenköy çocuklarının gönüllerine taht kurdular.  Sahne alan sanatçılar maske ve mesafe kurallarını hatırlatmayı ihmal etmediler.

Mahalleye seçildiği günden bugüne kadar pandemi kısıtlamalarına rağmen hizmetlerine devam eden Muhtar Sırma Doğru; Uzun zamandır çok beğenerek takip ettiğim İBB Kültür A.Ş.' nin çocuk programı talebimiz üzerine mahallemize geldi. Çok sıkıntılı ve çocukların parklarda rahatça koşup oynayamadıkları, evlerden çıkamadıkları zamanlardan geçiyoruz. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu bütün bu yoğunluk çalışmaları arasında çocuklarımıza bir nebze de olsa nefes aldırmak, keyifli zaman geçirmelerini sağlamayı ihmal etmemiş. Başkanımızın yüreğine sağlık diyorum ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Gördüğünüz gibi anneler, babalar, anneanneler, babaanneler, dedeler torunlarıyla birlikte alana gelerek onların sevinçlerini, eğlencelerini birlikte paylaşıyorlar.  Bu da beni mutlu ediyor” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekonomik kriz ve salgın Aşevi’ne başvuruları artırıyorÖnceki Haber

Ekonomik kriz ve salgın Aşevi’ne başvuru...

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nda sona doğru!Sonraki Haber

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nda sona doğru!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar