CHP 13.Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu için destek kampanyası başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP 13.Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu için destek kampanyası başlattı
CHP’nin organizasyonunda Millet İttifakı bileşenlerinin de katıldığı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için İstanbul’da eş zamanlı kampanya başlatıldı.

Eş zamanlı olarak başlatılan kampanyaya Ataşehir CHP örgütü saat 11.00 da destek için İş Bankası Küçükbakkalköy Şubesinin önümde toplandılar.

Örgütün ilgi gösterdiği kampanyaya CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül ve yönetimi ile Saadet partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar, Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci, CHP 1.Bölge Milletvekili adayları Ali Gökçek ve Abdullah Onur Bildirici, Ataşehir Belediye meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir Meclis üyeleri Sevgi Uluğ, Duran Acar ile CHP örgütü katıldı.

“GÜZEL GÜNLERİ, GÜZEL YARINLARI HEP BERABER KURACAĞIZ”

Destek kampanyasını eş zamanlı başlatmaları ile ilgili katılanlara teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, kampanya ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Değerli halkımız, ülkenin geldiği durum ortada ve seçime 27 gün kaldı. Bir taraftan sarayın imkânları, bakanlıkların imkânlarıyla yürütülen bir kampanya, bir tarafta da halkın emekleriyle, dişinden tırnağından arttırdığıyla yürüyen bir kampanya. Bizler bugün 14 Mayıs’ta baharı yeniden getirmek için 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na tüm Millet İttifakı bileşenleri, adaylarımızla örgütlerimizle beraber destek olmak için buradayız. Bizler yarın güzel bir ülke için adaletiyle, eğitimiyle, liyakati ve tarımıyla örnek bir ülkesi olmak için bir mücadele içindeyiz. 27 günümüz kaldı. Bu 27 günde 86 milyon yurttaşa güzel bir ülke bırakmak için hem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bu süreçte destek olacağız hem de bu kampanyanın duyurusunu buradan başlatalım istedik. Güzel günleri, güzel yarınları hep beraber kuracağız.”

CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın konuşmasının ardından çalışma programlarından dolayı katılamayan ittifak bileşenlerin ilçe başkanlarının selamını ileterek kampanyaya destek için gelen ilçe başkanlarıyla milletvekili adaylarının düşüncelerini ifade etmeleri için sözü kendilerine bıraktı.

“BUNLAR ÇOCUKLARIMIZIN UMUTLARINI ÇALDILAR”

Ahmet Kaya’nın: “Bunlar çocukluğumu çaldılar” sözü ile konuşmasına başlayan Saadet partisi Ataşehir İlçe Başkanı Metin Bayraktar;  “Bunlarda bu ülkenin geleceğini çaldılar. Çocuklarımızın umutlarını çaldılar. İnşallah 15 Mayıs’ta çiçekler açacak, farklı bir Türkiye ile uyanacağız. Bende katkılarınızdan ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu düzeni inşallah birleşe birleşe değiştireceğiz” diye konuştu.

“21 YILLIK HARAMİ BİR DÜZENİ SONLANDIRMAK İÇİN DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Demokrat Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci de; “Bugün burada 21 yıllık yalan, 21 yıllık talan, 21 yıllık harami bir düzeni sonlandırmak için elini taşın altına koyan, her türlü zorluğa göğüs geren, 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na kampanya süreci içinde desteğimizi göstermek için toplandık. Destek için gelen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“BU YARDIMLARIN BU İŞE GÖNÜL VERENLER TARAFINDAN YAPILMASI ÖNEMLİ”

Milletvekili adayı Ali Gökçek, değerli başkanlarımız zaten her şeyi çok güzel özetlediler diyerek destek için gelen örgüt mensuplarına hitaben yaptığı konuşmasında; “Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı ortaklarının devlet imkânı olmadan sizlerin desteği ile bir çalışma yürüttüğü apaçık ortada. Biz bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak çok güzel bir mutabakat sağladık. Bu mutabakatı da en ince ayrıntısına kadar sokakta anlatmaya çalışıyoruz. Tabi ki, burada sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu yardımların sadece bir konumda olan insanların değil, bir makamda olan insanların değil aynı zamanda bu işe gönül vermiş insanların yapıyor olması bizler için çok değerli çok teşekkür ediyorum” dedi

“DEVLETİN KAYNAKLARINA RAĞMEN BİR KAMPANYA YÜRÜTÜYORUZ”

Milletvekili adayı Abdullah Onur Bildirici de; “Değerli başkanlarım ve milletvekili adayım her şeyi özetleyerek açıkladılar.  Devletin kaynaklarına rağmen bir kampanya yürütüyoruz. Halkın kampanyasının nasıl yürütüleceğini burada hep beraber göstereceğiz. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için düzenlenen bu kampanyaya katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim” şeklinde ifadelerini dile getirdi.   

Konuşmaların ardından destek için gelen örgüt mensupları ile ittifak bileşenleri bankanın önünde sıraya girerek imkanları dahilinde ve belirlenen miktarı aşmamak üzere para yatırarak katkılarını sundular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
14 Mayıs'ta kimin hangi sandıkta oy kullanacağı belli oldu!Önceki Haber

14 Mayıs'ta kimin hangi sandıkta oy kull...

Ataşehir İl Dernekleri Platformu iftarda bir araya geldilerSonraki Haber

Ataşehir İl Dernekleri Platformu iftarda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar