Bora Yörükoğlu; “Onlar geleceğimizin mimarları, onların yetiştirdiği evlatlar bizlerin geleceğini kurtaranlardır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bora Yörükoğlu; “Onlar geleceğimizin mimarları, onların yetiştirdiği evlatlar bizlerin geleceğini kurtaranlardır”
İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı düzenlediği iftar programında İstanbul Darülaceze Kayışdağı Yerleşkesi sakinleri ile Ataşehir yerel basın mensuplarını ağırladı.

Batı Ataşehir de bir mekânda verilen iftar programına, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, ilçe sekreteri Şebnem Tonka, Siyasi İşlerden sorumlu Selçuk Yüce, Eğitim Politikalardan sorumlu Özlem Baysal,  Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüzün Yücel, Gençlik Kolları başkanı Yusuf Uzun ve Ataşehir de görev yapan basın mensupları katıldı.

Yaşlılar Haftası sebebiyle İftarda ağırladıkları Darülaceze sakinleriyle birebir ilgilenerek sohbet eden başkan ve yöneticileri yaşam evi sakinlerinin her birine hediye vererek onlara ne kadar değer verdiklerini bir kez daha gösterdiler.

İftardan sonra yaşlıları yaşam evlerine yolcu ettikten sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Yörükoğlu ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Yöneticileri, bu anlamlı etkinlikte kendilerini yalnız bırakmadıkları için basın mensuplarına teşekkür ederek sorulan soruları samimi bir sohbet ortamında yanıtladılar.

“ONLAR GELECEĞİMİZİN MİMARLARINI YETİŞTİRENLERDİR”

Bora Yörükoğlu iftar programını düzenleme amaçlarının geleceğimizin mimarları olan yaşlılarımızla bir araya gelmekti diyerek konuşmasının devamında; “Hepimizin bildiği üzere uzun bir pandemi dönemi yaşadık. Özellikle yaşlılarımızın sağlığı açısından giriş çıkışlar yasak olduğu için onları ziyaret etme fırsatımız olmadı. İlk fırsatta böyle bir etkinlik yapabilir miyiz diye onlarla bir iletişime geçmiştik.  Yaşlılar haftası dolayısıyla ziyaretimizde böyle bir teklifte bulunduk.  Sağ olsunlar bu teklifimize sıcak yaklaştılar ve bugünde birlikte iftar programında bir araya geldik. Onlar esasen bizim geleceğimizin mimarları,  onların yetiştirdiği evlatlar bizlerin geleceğini kurtaranlardır. Davetimize katılmaları mutlu etti çok keyifliydi tekrar ziyaretlerine gidip onları canlı tutmaya çalışacağız elimizden geldiği kadar onların yanında destek olmaya çalışacağız bizim için önemli dediğim gibi yaşlılarımız gençlerimiz hepsi birbirinden kıymetli hepsine nasıl ulaşabiliyorsak nasıl yanlarında olabiliyorsak, bütün İYİ Parti kadrolarımızla her zaman yanlarında olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

“SONUNA KADAR ÇALIŞACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bora Yörükoğlu bir soru üzerine seçim sürecindeki gelişmelere değinerek, “ İYİ Parti'nin geçen Pazar günü birçok aday adayı milletvekillerimizle birlikte tüm üyelerimizin katıldığı bir demokrasi şöleni şeklinde geçen birçok yerde yoğun bir katılımla temayül yoklamalarımızı yaptık. Hedefimiz baştan beri kuruluşumuzdan beri sistemi değiştirmek. Altı partinin de öncelikli birleştiği en önemli nokta bu. Kazanacağımızdan eminiz ama bu bir rehavete kapılmamızı göstermez. Biz yine sonuna kadar çalışacağız ve kazanacağız inşallah” diye konuştu.

“MÜCADELE İLE BURALARA GELDİK”

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanması olayı ile ilgili soruya, “Karşıdaki inşaatta aradaki E5 yolu ile mesafesi çok tatminkâr değil biz zaten raporları görüp ona göre karar vermek lazım. İddialar gerçekçi görünmese de kuruluşumuzdan beri biliyorsunuz ışıkların söndürüldüğü, salonların verilmediği bir mücadele ile buralara geldik. İlk seçime katılmamamız için ellerinden geleni yaptılar. Onları geçtik. Biz sonuna kadar bu ülke için mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ BÖLGEMİZDEN VE ATAŞEHİR DEN LİSTELERE GİRENLER VAR”

Yörükoğlu, yapılan üyelerin eğilim yoklamasında Ataşehir ve çevresinden adayların bulunup bulunmadığına yönelik soruyu da şu yanıtı verdi:   "Bu eğilim yoklamasından sona bir de mülakatlar olacak, onların akabinde genel merkezin bir liste oluşturması olacak.  Temayül listelerine baktığımızda  1 Bölge için Nimet Özdemir birinci sırada Ümraniye sınırda bizim, ikinci sırada Burak bey genel başkan yardımcımız ve eski bir Ataşehirli, sonra üçüncü sırada Dursun Çolak Maltepe'de biliyorsunuz, yine bize çok yakın 4. sırada Orhun Ertürkmen Üsküdar Gençlik Kolları koordinatörümüz 5. sırada Ali Coşkun bizim Ataşehir üyemiz kurucular kurulu üyemiz, Emine Küçükali 8. sırada yine Ataşehir kurucular kurulu üyemiz.”

Yörükoğlu konuşmasının sonunda, partilerine aday başvurularının 1 Bölge için 114'ü bulduğunu,  yapılacak seçimde %20'lik bir oya ulaşmayı hedeflediklerini, Millet İttifakı içinde 25 ilde ortak liste çıkarmanın çalışmalarının devam ettiğini, ilçede Millet İttifakı bileşenleriyle çok iyi bir ilişki içinde bulunduklarını ve her fırsatta ziyaret ettiklerini, sandık güvenliğini sağlamak için çok titiz davranacaklarını ve ittifak üyeleriyle yardımlaşacaklarını belirtti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YÖK açıkladı. Burslara Zam!Önceki Haber

YÖK açıkladı. Burslara Zam!

AK Parti yedek listeden iki üye meclisteki görevlerine başladılarSonraki Haber

AK Parti yedek listeden iki üye mecliste...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar