Ataşehir'in başarılı Kültür Müdürü Volkan Aslan artık İBB'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir'in başarılı Kültür Müdürü Volkan Aslan artık İBB'de
Ataşehir'in kültür ve sanat alanında İstanbul'un parlayan yıldızı haline getiren Ataşehir Belediyesi'nin başarılı müdürlerinden Tolga Volkan Aslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'ndaki görevine başladığı öğrenildi.

 

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevi süresince; Sahne Sanatları, Konser, Atölye, Söyleşi, Sergi, Eğitim, Çağdaş Sanat Buluşmaları, Pazar Sohbetleri, Edebiyat Akşamları, Tarih Okulu, Kısa Film Gösterimi, Seminer, Çocuk Tiyatrosu, Tiyatro, Çocuk Sineması, Kültür ve Sanat Sohbetleri, Müzik ve Tiyatro Festivalleri, Masal Anlatımı, Gösterilerinin düzenlenerek 7'den 70'e yüzbinlerce Ataşehirlilerin kültür ve sanatla buluşmasına katkı sağladı.

Ataşehir Belediyesi'nin Kültür Merkezleri, Meslek  Edindirme Kursları,  Gençlik Merkezleri, Kütüphaneleri'nin planlamalarını başarıyla yürüterek pandemi sürecinde öğrencilerin uzaktan eğitimlerinin ATABEM üzerinden devam etmesini sağladı. kultursanat.atasehir.bel.tr portalının yanısıra 500'ü aşkın müzisyen ve sanatçı'nın "Sanatı evinize getirdik sloganıyla" sahne almasını e-kültür merkezi (Ataşehir Kültür) projesinin kurulmasına öncülük etti. Ayrıca, kardeş kentler işbirliğini avantaja çevirerek özellikle Monheim am Rhein kenti ile Ataşehir'e önemli kazanımların sağlanmasına öncülük etti. 

Ataşehir'de 2013 yılında göreve başlayan 2015 yılında kısa bir süre görevden ayrılan 2016 yılından bugüne Ataşehir Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini yürüten Tolga Volkan Aslan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'ndaki görevine bugün itibariyle resmi olarak başladığı öğrenildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yönetim kadrosunda kültür ve sanat alanında Ataşehir Belediyesi'ni zirveye taşıyan ve 300 kişilik dev kadrosuyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini yaklaşık 10 yıldır başarıyla yürüten Tolga Volkan Aslan'ın yeni görevine başlamasının ardından, yeni yapılanma sürecine girecek Ataşehir Belediyesi'nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini vekaleten Özel Kalem Müdürü Kamil Yavuz'un yürüteceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte yapılandırma paketinin detaylarıÖnceki Haber

İşte yapılandırma paketinin detayları

Kar yağışı için merakla beklenen tarihi açıkladı!Sonraki Haber

Kar yağışı için merakla beklenen tarihi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar