Ataşehir Trabzonlular Derneği’nden Eren Bülbül adına kütüphane

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Trabzonlular Derneği’nden Eren Bülbül adına kütüphane
Ataşehir Trabzonlular Derneği Ataşehir Piri Reis Ortaokulu’nda Eren Bülbül’ün adını yaşatacak bir kütüphane oluşturdu.

Ataşehir Trabzonlular Derneği, Trabzon’un Maçka İlçesinde PKK’li teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül anısına Ataşehir Piri Reis Ortaokulu'nda kütüphane oluşturdu.

Ataşehir Trabzonlular Derneği'nin oluşturduğu Eren Bülbül Kütüphanesi'nin açılışına Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Trabzonlular Dernek Başkanı Namık Sürmen, Piri Reis Ortaokulu Müdürü Seçkin Emiralioğlu, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş, Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Nazım Yurdagül ileAhmet Özgenç, Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Saffet Yılmaz, Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kantarcı, CHP Ataşehir İlçe Yönetiminden Tülay Uçar ve Hatun Yıldız, Ataşehir Trabzonlular Derneği Eğitim Komisyonu üyeleri, okul müdürleri, okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Eren Bülbül Kütüphanesi'nin açılışında konuşan Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş "Eren Bülbül bizim simge şehidimizdir. Öğrencilerimiz onun isminin yaşatıldığı bu kütüphaneden yararlanacak ve ilerde bu ülkeye faydalı bireyler olacaklar. Şehidimiz Eren Bülbül’ü ve tüm şehitlerimizi bu vesileyle rahmetle anıyoruz. Bu kütüphanenin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ataşehir Trabzonlular Dernek Başkanı Namık Sürmen’de ; “ Şehidimiz Eren Bülbül’ün adını verdiğimiz bu kütüphanemiz bir emeğin ürünü. Yönetim Kurulundaki tüm arkadaşlarımızın sayesinde bu güzel eserleri oluşturabiliyoruz. Ataşehir Belediye Başkanımıza da buradan bize sağladığı dernek binası yeri için tekrar teşekkür ediyorum. Bu sayede bizler birlik olarak öğrencilere burslar veriyor ve bu kalıcı eserleri oluşturabiliyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Erenimize de ‘İyi ki Varsın’ diyorum. Allah ondan razı olsun. Tüm öğrencilerimize kütüphanemiz hayırlı olsun” dedi.

Eren Bülbül Kütüphanesi'nin açılışında Gazeteci-Yazar Alâettin Bahçekapılı'nın, hakkında yazılan Yitik Umutların Gece Bekçisi Alâettin Bahçekapılı kitabında yer alan "Eren Bülbül Ağıdı"nı okuması ve kitabı kütüphaneye armağan etmesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında gündemi görüştüÖnceki Haber

Ataşehir Belediye Meclisi Aralık ayı top...

Hem mazota, hem de benzine büyük indirim!Sonraki Haber

Hem mazota, hem de benzine büyük indirim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar