Ataşehir Kızılay Şubesi’nden Kan Bağışı kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Kızılay Şubesi’nden Kan Bağışı kampanyası
6- 12 Mayıs Kızılay Kan Haftası nedeniyle Ataşehir Kaymakamlığı ve Kızılay Ataşehir Şubesi birlikte Kan Bağışı kampanyası düzenledi.

Kan insan hayatı için çok önemli olduğu ve yapay olarak üretilmesinin mümkün olmaması nedeniyle insanların kan bağışına yönlendirmek ve bu konuda bilinçlendirmek için her yıl Türk Kızılayı tarafından 6-12 Mayıs tarihlerinde Kızılay Kan Haftası olarak kutlanmaktadır.

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde düzenlenen kampanyaya Ataşehir kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Kaymakamlık birim müdürleri ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katılarak destek verdiler.

“KAN VERMEK HER İNSANIN DOĞAL VAZİFESİ OLMASI LAZIM”

Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş düzenledikleri kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamada; “ Herkesi kan vermeye ve kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Ben bir sene kan veremedim. Kan alındıktan sonra 12 testten geçiyor. O testlerden bir tanesinde ben tıkandım. Ve bir sene tedavim sürdü. Kandaki demir seviyesinin düşük olduğunu kan vererek öğrendim.  Onun için herkes en azından kan vermekle yarım çekaptan geçmiş olur. Kan vermek her insanın doğal vazifesi olması lazım. Herkesten destek bekliyoruz. Düzenlediğimiz kampanyalara desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız İsmail Hakkı Ertaş’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“KAN VERELİM HAYAT KURTARALIM”

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş kampanya ile ilgili olarak; “ Kan verelim hayat kurtaralım. Türkiye’de kan almaya tek yetkili kurum Türk Kızılay’dır. Bunu herkesin bilmesi gerekir. Herkesin başına, akrabasına, yakınına bu tür ihtiyaçlar olabilir. Bu hassasiyetle davranıyoruz. Sürekli kan alma kampanyalarını düzenliyoruz. Vatandaşlarımız çok duyarlı. Bu anlamda duyarlı olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Hışman’ın acı günü!Önceki Haber

Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Hüse...

YEDPA olağan genel kurulunu yaptıSonraki Haber

YEDPA olağan genel kurulunu yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar