Ataşehir HEM ’den Arıcılık Sertifika töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir HEM ’den Arıcılık Sertifika töreni
Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi'nde geçtiğimiz ekim ayında açılan Arıcılık kursunda öğrenim gören, kursiyerler 84 saatlik eğitimin ardından sertifikalarına kavuştular.

Ataşehir İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen 84 saatlik Arıcılık Kursu’nu başarı ile tamamlayan 25 kursiyere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi. Gerçekleşen törene; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, Kurs eğitmeni Yüksek Ziraat Mühendisi Aslan Korkmaz ile eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler katıldı.

Ziraat Yüksek Mühendisi Aslan Korkmaz; “ Kurs bünyesinde eğitimlerine devam eden kursiyerlerimize arı kovanları başında bal arısı ırkları, koloni bireyleri, mevsimsel bakım, bal üretimi, diğer arı ürünlerinin üretimi ve arı sağlığı konularında kovan başında uygulamalı eğitim verdik. İşin eğitimini almadan ben arıcıyım diyemezsiniz. Deneyimli üreticiler sayesinde arıcılıkta hem kalite hem verim artışını hedefliyoruz. Artık sertifikalı kursiyerler olarak, uygulamalı olarak kendi ballarını üretebilirsiniz. Ancak, diyalogunuzu sürdürmenizi önemsiyorum. Hepinizi kutluyorum.” dedi.

25 KURSİYERİMİZİ KUTLUYORUM

Ataşehir İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz açılış konuşmasında; Kurumumuzda sanat, spor, kişisel gelişim, tarım ve pekçok alanda sosyalleşmeye ve meslek edindirmeye yönelik kura programları düzenlenmektedir. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak arıcılık kursu kapsamında 25 kursiyerin başarı ile eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarına kavuştuklarını belirterek, 25 kursiyere 84 saatlik eğitimi başarı ile tamamladıklarından dolayı tebrik etti.

Şube Müdürü Ercan Metin'de kursiyerleri tebrik ederek, sertifikalarını verdi.

Kursa katılım sağlayan kursiyerlerde, Ataşehir Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu kurs sayesinde arıcılık hakkında çok verimli bilgiler edindiklerini ve aldıkları sertifika sonrası Kayışdağı Ormanında ve Çatalca'da belirlenecek alanlarda kaliteli bal ve bal ürünleri üreteceklerini belirttiler.

Ziraat Yüksek Mühendisi Aslan Korkmaz tarafından uygulamalı ve teorik verilen eğitimlerin sonucunda başarılı olan 25 kursiyer düzenlenen tören ile sertifikalarına aldılar.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Ataşehir şehitler için lokma dağıttı ve mevlüt okuttuÖnceki Haber

İYİ Parti Ataşehir şehitler için lokma d...

Bakan Işıkhan asgari ücreti açıkladı!Sonraki Haber

Bakan Işıkhan asgari ücreti açıkladı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar