Ataşehir HEM 'Aile Okulu' ile Tüm Velilerin Yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir HEM 'Aile Okulu' ile Tüm Velilerin Yanında
Ataşehir Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Aile Okulu projesi kapsamında 2022 Nisan ayı itibariyle hayata geçen Aile Okulu programı ile tüm velilerin yanında olmaya devam ediyor.

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Aile Okulu projesi kapsamında, Sosyal ve Duygusal Beceri Gelişimi, Aile içi iletişim becerileri, Akran İlişkileri, Bilinçli ve Güvenli Teknoloji kullanımı, Çatışma ve Stres Yönetimi, Bağımlılık, Ahlaki Gelişme, Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite, Ölçme ve Değerlendirme  modülleri kapsamında 44 saatlik eğitimler düzenlenmeye başladı.

Bu kapsamda Mayıs-Eylül aylarında Aile Okulu eğitimleri ile toplamda ilçemizde 276 velimize ulaştık. Ekim 2022 tarihi itibariyle Aile Okulu kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından aşağıdaki yeni kurs programları devreye girdi.

AİLEDE İLK YARDIM  12 SAAT                

ÇEVRE VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ FARKINDALIK  10 SAAT

TRAFİK ÖĞRENİYORUM  12 SAAT

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz açıklamasında,  Aile Okulu kapsamında bu kurs programlarının tüm ailelere ulaşması için Kurum Müdür Yardımcılarının ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek gerekli bilgilendirmeleri yaptıklarını ve bu ziyaretlerden sonra EKİM KASIM ve ARALIK aylarında Aile Okulu kapsamında toplam kursiyer sayısının 3299 kişi daha artarak toplamda 3575 kişiye ulaşmayı başardıklarını belirtti.

Aile Okulu kapsamında 3. Aşama olarak ilçemizdeki muhtarlara yönelik eğitim programlarının 10 Ocak tarihi itibariyle başlayacağını belirtti. AİLE OKULU (MUHTARLARA YÖNELİK)  12 SAAT

Kurum Müdürü Saffet Yılmaz  01.01.2022-28.12.2022 tarihleri arasında tüm kurs programları kapsamında 33.991 kursiyer sayısı ile pandemi öncesi dönemle kıyaslandığı zaman kursiyer sayısında % 75 oranında artış sağladıklarını belirtti. Bu kursiyer sayısına ulaşılmasında başta İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı ERTAŞ olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Günday’a yönlendirmeleri için özverili çalışmaları için de Kurum Müdür Yardımcılarına,Öğretmenlere, Usta Öğreticilere  ve çalışanlarına teşekkür ettiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 6
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir de 11 kreşin açılışı ve 7 kreşin temel atma töreni gerçekleştiÖnceki Haber

Ataşehir de 11 kreşin açılışı ve 7 kreşi...

SGK önünde EYT kuyruğu!Sonraki Haber

SGK önünde EYT kuyruğu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar