Ataşehir Halk Eğitim Merkezi'nden seramik, çini ve cam boncuk sergisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Halk Eğitim Merkezi'nden seramik, çini ve cam boncuk sergisi
Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Cemile Besler Kurs Merkezindeki atölyelerinde üretilen seramik, çini ve cam-boncuk kurslarına özel düzenlenen sergi 27 Nisan tarihinde açıldı.

Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergilerine başladı. Cemile Besler Kurs Merkezindeki atölyelerinde üretilen seramik, çini ve cam-boncuk kurslarına özel sergi 27 Nisan tarihinde açıldı.

Ataşehir Halk Eğitimi Müdürü Saffet Yılmaz, açılış konuşmasında davetlilere hoş geldiniz dedikten sonra Usta Öğreticilere, kursiyerlere ve bu kursların oluşmasında emeği geçen idareci arkadaşlarına teşekkür etti. Seramik Kurs atölyesi hakkında da bilgi veren Kurum Müdürü atölyenin fırın bölümü ve çalışma alanı olarak iki bölümden oluştuğunu, çalışma atölyesinin 40 m2 olduğunu fırın alanında 30 m2 olduğunu belirterek toplamda 70 m2 iki alanda 4 öğretmen ve 150 öğrenci ile Seramik Atölyesi’nin 7 gün 5 akşam boyunca aktif olarak kullanıldığını belirtti.

Çini Kursunun haftada 3 gün olduğunu ve her aşamanın kurum içinde gerçekleştiğini belirterek Çini Fırınlarında üretimin devam ettiğini söyledi.Cam-boncuk atölyesinde 8 adet tüp ile çalışma alanı oluşturulduğunu ve üretilen ürünlerin her aşamasının Kurs Merkezinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Ayrıca kurum olarak Darülaceze’de yaklaşık 25 kursiyer ile oradaki sakinlerin hayatına dokunduklarını ve şuan sergide onlarında alanda olduğunu söyledi. Darülaceze sakinlerinin emekleri için teşekkür etti.

Sergi alanında Darülaceze sakinlerinin ürünleri vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanarak çalışmalarını konusunda teşvik edildiler.

Günün anısı adına sergiye katılanlarla çekilen hatıra fotoğrafları ile sergi açılışı tamamlandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bayramlaşmaÖnceki Haber

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bayramla...

Bakan Soylu açıkladı. 1 Temmuz itibariyle değişiyorSonraki Haber

Bakan Soylu açıkladı. 1 Temmuz itibariyl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar