Ataşehir Geri Dönüşüm Kütüphanesi Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Geri Dönüşüm Kütüphanesi Açıldı
Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Cemile Besler Kurs Merkezi’nde Kütüphaneler Haftası’nda Geri Dönüşüm Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın her okul ve kurumda kütüphane olması hedefi doğrultusunda geri dönüşüme uygun malzemelerin tekrar hayatımızın içinde işlevsel olarak kullanılabileceğine dikkat çekmek için, Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Cemile Besler Kurs Merkezi’nde Kütüphaneler Haftası’nda Geri Dönüşüm Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.

Kütüphane açılışı, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz ve idarecileri, öğretmenleri ve çok sayıda kursiyerin katılması İle gerçekleşti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday “Geri Dönüşüm Kütüphanelerinin simgesel anlamda bizlere geri dönüştürülecek her malzemenin önemini hatırlattığını belirtti. Ayrıca bu kütüphanenin oluşmasında kolektif bir çalışmanın olmasının önemini belirtip bu fikrin oluşmasında Kurum idarecilerine ve her ürünün oluşmasında çok sayıda öğretmenin emeği olduğunu belirtip, emeği olan kurum öğretmenlerine ve usta öğreticilerine teşekkür etti.

Açılışı yapılan Geri Dönüşüm Kütüphanesi’nde toplam 3000 kitap vatandaşların hizmetine sunuldu. Kütüphane kullanımı hakkında bilgi veren Kurum Müdürü Saffet Yılmaz bu kütüphaneyi kurum  öğretmenleri ve usta öğreticilerinin yaklaşık 3 hafta gibi kısa bir sürede başarı İle tamamladıklarını söyleyerek emeği olan kurum öğretmenlerine ve usta öğreticilerine teşekkür etti. Ayrıca kütüphanenin tüm vatandaşlarımıza açık olduğunu ve vatandaşlarımıza güven ilkesi ile bağlı olduğumuz için isteyen herkesin kütüphaneden kitapları serbestçe evine götürebileceğini ve okuduktan sonra tekrar kütüphaneye bırakabileceğini belirtti.

Açık Kütüphane şeklinde düşünülen kütüphane için her zaman kitap bağışı kabul edeceklerini belirtip Ataşehirli olan veya olmayan tüm vatandaşlarımızı “Kütüphanemize bekliyoruz” dedi.

Günün hatırası adına açılışa katılanlara deri kitap ayraçları hediye edilerek fotoğraf çekimleri ile Geri Dönüşüm Kütüphanesi açılış programı sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir Eğitim Derneği’nden Kütüphaneler Haftası'nda anlamlı ziyaretÖnceki Haber

Ataşehir Eğitim Derneği’nden Kütüphanele...

Ataşehir Güvercin Severlerin Başkenti olduSonraki Haber

Ataşehir Güvercin Severlerin Başkenti ol...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar