Ataşehir arıcılık kursu kursiyerleri sertifikalarnı aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir arıcılık kursu kursiyerleri sertifikalarnı aldı
Ataşehir İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen 72 saatlik Arıcılık Kursu’nu başarı ile tamamlayan 22 kursiyere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

Ataşehir İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen 72 saatlik Arıcılık Kursu’nu başarı ile tamamlayan 22 kursiyere düzenlenen tören ile sertifikaları verildi. Gerçekleşen törene; Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hamza Atalay, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz ve kurum yöneticileri, Kurs eğitmeni Yüksek Ziraat Mühendisi Aslan Korkmaz ile eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler katıldı.

72 SAATLİK EĞİTİMİ TAMAMLADIĞINIZ İÇİN TEBRİK EDİYORUM

Ataşehir İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz açılış konuşmasında; kurumumuzda sanat, spor, kişisel gelişim, tarım ve pekçok alanda sosyalleşmeye ve meslek edindirmeye yönelik kura programları düzenlenmektedir. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak pandemi sürecinde arıcılık kursu kapsamında 250 kursiyerin başarı ile eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarına kavuştuklarını belirterek, 22 kursiyere 72 saatlik eğitimi başarı ile tamamladıklarından dolayı tebrik etti.

ATAŞEHİR’DE 3750 KURS İLE HALKIMIZA HİZMET VERİYORUZ

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday’da, “Hayatın her yaşamında her alanında Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü kapsamında 3750’den fazla modülde ve farklı alanlarda eğitim verildiğini ifade ederek, sizler 3750 kurstan bir tanesinde eğitim aldınız. Arıcılık kursu gibi diğer 3750 kurs’tan diğerlerine de aynı şekilde katılımlarınızı bekliyoruz. Aldığınız bu sertifikalar ile ister amatör isterseniz profesyonel olarak arıcılık mesleğini icra edebilirsiniz. Arıcılık sadece bir mesleğin ötesinde rehabilite alanında önem taşıyor. İyi bir alanda eğitim aldığınız için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

HALK EĞİTİMİN YELPAZESİ OLDUKÇA GENİŞ HERKESİ KURSLARA BEKLİYORUZ

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ise, “Halk eğitim müdürlüğümüzün yapmış olduğu bu kurstan başarı ile mezun oldunuz. Hepiniz sertifikayı aldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Halk eğitimin kurs sertifika yelpazesi oldukça geniş, herkesi bu kurslarımıza davet ediyoruz. Özellikle evde olan bayanlara yönelik birçok kursumuz, öncelikli eğitimlerimiz var. Bu kursları herkese yaymak, halk eğitimin bu kurslarına katılımları arttırmamız gerekiyor. İnsanların emekli olsa dahil boş kalmaması gerekli. Eşlerinizle katılım sağladığınız için hepinizi sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyor, emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen 72 saatlik arıcılık kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hamza Atalay, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz tarafından kurs başarı sertifikaları takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmar İskan Blokları 1. etabının temel atma töreni gerçekleştiÖnceki Haber

İmar İskan Blokları 1. etabının temel at...

Turan Bozdağ'ın adı açılan kütüphanede yaşatılacakSonraki Haber

Turan Bozdağ'ın adı açılan kütüphanede y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar