Ataşehir ADD yeni yerine taşındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir ADD yeni yerine taşındı
Ataşehir Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen yeni yerine taşındı.

Ataşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen yeni yerine taşınan Atatürkçü Düşünce Derneği düzenlediği törenle yeni ofisin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine, ADD GDK Üyesi Cengiz ÇIKIN, Kartal ADD Şube Başkanı Hülya ARKAN ve Yönetim Kurulu, Şişli Şube Başkanı Aysun Esin ve Yönetim Kurulu, Ümraniye Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Bahriye KARAKAYA, Şişli önceki Şube Başkanı Ramazan ERBEY, CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal YALÇIN ve Yönetim Kurulu, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora YÖRÜKOĞLU ve Yönetim Kurulu, Doğru Parti Ataşehir İlçe Başkanı Dursun KARAAĞAÇ ve Yönetim Kurulu, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval DÜZENLİ,  Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Kudret ARSLAN, Ataşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğünden Ali UĞURLU, Esatpaşa Mahallesi Muhtarı Hüseyin ALTUN, Ataşehir ASİDAD Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Sevgi ULUĞ, CHP Yeni Çamlıca Mahallesi Sorumlusu Destegül TAŞ, CHP İçerenköy Mahallesi adına Okan KILIÇ ve Can AYVATAŞ, Ataşehir Kastamonular Federasyonu adına Yılmaz SAĞLAMDEMİR, ATA BAR DER Başkanı Yılmaz OĞRALI, Roman Dernekler Federasyonundan Volkan BARLAS ile vatandaşlar katıldı.

Törene, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der çelenk göndererek kutladılar.

Protokol konuşmaları öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış töreninde konuşan ADD Ataşehir Şube Başkanı Zamani Oğuz Şahin, katılımcılara açılışımıza hoş geldiniz diyerek; “ Aydınlık bir gelecek için Mustafa kemal Atatürk’ün bize mirasım dediği akıl ve bilim yolunda Ataşehir de bir arada kalmamız gerekiyordu. Ataşehir de yaptığımız çalışma ve projelerle halkla iç içe olmamızla birlikte birçok çalışmalar yaptık. Bugün burada da güzel bir birliktelik sağladığımızı görüyoruz. Buda bize mutluluk veriyor ve yapacağımız çalışmalarımızda bize güç ve kuvvet veriyor” diyerek yer tahsisinde kendilerine destek veren öncelikle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ’ye, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Çerkez ve Deniz Kutlu’ya teşekkür etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İYİ Parti İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve Doğru Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Dursun Karaağaç Atatürk’ün bize bıraktığı bu vatana sahip çıkmanın ve onun gösterdiği hedefe ulaşmak için fikirlerinin önemine vurgu yaparak ADD’nin yeni yerinde yapacağı çalışmaların da başarılar dilediler.

Protokol konuşmalarından sonra açılış kurdelesinin kesilmesiyle tören sona erdi.   

ADD’NİN YENİ OFİSİN ADRESİ:

Esatpaşa Mah. Adnan Menderes Cad.  No: 74  Ataşehir

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dayılıköyü Kadın Kolları'ndan, muhteşem 'Kadınlar Matinesi'Önceki Haber

Dayılıköyü Kadın Kolları'ndan, muhteşem...

AYEDEF 1.Kuruluş yıldönümünde hemşerileriyle buluştuSonraki Haber

AYEDEF 1.Kuruluş yıldönümünde hemşeriler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar