Ataşehir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü etkinliklerle kutlayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü etkinliklerle kutlayacak
Ataşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel hazırlamış olduğu etkinliklerle kutlayacak.

Ataşehir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, sergi, tiyatro, konser gibi etkinliklerle dolu dolu kutlanacak.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medya hesaplarından tüm Ataşehirlileri etkinliklere katılmaya davet etti.

Battal İLGEZDİ

@battalilgezdi34

Ataşehir, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel etkinliklere ev sahipliği yapacak. 4 Mart Cuma günü sergi açılışıyla başlayacak, çeşitli tiyatro oyunları ve İstanbul Kainat Radyosu konseriyle devam edecek programımıza tüm komşularımızı bekliyorum.

 

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri ve günleri ;

Ataşehir Belediyesi “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri 4 Mart Cuma günü ‘Rengarenk Kadınlar’ resim sergisi ile başlayacak.

 

Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında düzenlenen “Ana Renkler” isimli resim eğitimleriyle ev kadınları sanatla buluşturuluyor. Bu kapsamda eğitim alan kadınların yaptığı eserlerden oluşan “Rengârenk Kadınlar” isimli resim sergisi 4-13 Mart tarihleri arasında “Cemal Süreya Etkinlik Merkezi”nde açık olacak. Sergi her gün 10.00 ile 18.00 saatleri arasında gezilebilecek.

8 Mart kapsamında “Namütenahi Tiyatro Topluluğu” tarafından sahnelenen “Öz” isimli oyun Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahneleniyor. 6 Mart Pazar günü oynanacak oyunun başlama saati 20.00.

8 Mart kapsamında düzenlenecek olan bir diğer etkinlikse bir konser programı. “İstanbul Kâinat Radyosu”nun sahne alacağı konsere Feryal Öney ve Cenk Erdoğan konuk oluyor. 7 Mart Pazartesi saat 20.00’de Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konsere tüm kadınlar davetli olacak.

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”ne özel bir diğer etkinlikse “Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu” tarafından sahnelenen “Ana Gökyüzü Delinmiş” isimli oyun.  Küresel ısınma ve iklim değişikliğine dikkat çeken oyun MSKM’de 8 Mart Salı günü saat 20.00’de sahneleniyor.

Yine 8 Mart kapsamında sahnelenecek bir başka oyun da “Bekleyiş”. Tiyatro Dafne tarafından sahnelenecek oyun 9 Mart Çarşamba saat 20.00’de MSKM’de.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kapsamında düzenlenen etkinliklerin tümü kadınlara açık ve ücretsiz olacak. Davetiyeler etkinlik merkezlerinin gişelerinden alınabilecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Uyuşturucuyla Mücadele etkinlikleriÖnceki Haber

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Uyu...

İmamoğlu kentin yeni metrobüs aracını test ettiSonraki Haber

İmamoğlu kentin yeni metrobüs aracını te...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar