Ardahan Valiliği'nden Ardahan'da açılan kütüphanelerin sponsorlarına teşekkür Plaketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Valiliği'nden Ardahan'da açılan kütüphanelerin sponsorlarına teşekkür Plaketi
Ardahan Dernekler Federasyonu öncülüğünde KAR-DER ve Ataşehir Eğitim Derneği'nin katkılarıyla Ardahan’a kazandırılan 4 kütüphanenin açılışının ardından kütüphanenin kazandırılmasına katkı sağlayan sponsorlara Ardahan Valiliği tarafından teşekkür plaketi verildi.

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu öncülüğünde Ataşehir Eğitim Derneği, KAR-DER’in destekleriyle geçtiğimiz haftalarda kütüphanesi olmayan Ardahan Tunçoluk Şehit Güven Yılmaz İlk ve Ortaokulu, Göle Şehit Recep Kılıç Ortaokulu, Damal Burmadere İlk ve Ortaokulu ile Çıldır Şehit Taner Karadeniz Ortaokulunda kütüphane kazandırılmıştı.

ARDAHAN VALİLİĞİNDEN SPONSORLARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, ARDAFED’i kutlayarak emeği geçen Federasyon Yöneticilerine, Ataşehir Eğitim Derneği Yönetimine ve kütüphanelere katkı sağlayan bağışçılarına yönelik teşekkür plaketi hazırlattırarak İstanbul’da ARDAFED Aracılığıyla takdim edilmesini rica etmişti.

ATAŞEHİR'DE TEŞEKKÜR TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ardahan Dernekler Federasyonu öncülüğünde KAR-DER ve Ataşehir Eğitim Derneği tarafından hizmete kazandırılan kütüphaneler için Ataşehir Mirhan Cafe'de hafta sonu düzenlenen kahvaltılı organizasyon ile Ardahan Valisi Hüseyin Öner’in hazırlatmış olduğu teşekkür plaketleri bağışçılara ve dernek yöneticilerine mini tören ile takdim edildi.

 

Gerçekleşen törene; ARDAFED Genel Başkanı Orhan Çerkez ve eşi Hatice Çerkez, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Kurtuluş Özaydın, KAR-DER Yönetim Kurulu, Ataşehir Eğitim Derneği Yönetim Kurulu ve kütüphaneye sponsor olan hayırsever iş insanları ve bölge basını katılım sağladı. 

ARDAHAN VALİMİZİN SİZLERE ÇOK SELAMLARI VAR!

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Orhan Çerkez, “Ardahan Valimiz Sn. Hüseyin Öner, Ardahan ilimize kazandırmış olduğumuz kütüphaneler için siz bağışçılarımıza selamlarını ve çok teşekkür dileklerini ileterek, sizlerin bu katkılarına yönelik teşekkür plaketleri hazırlattı. Normalde sizlerle birlikte kütüphane açılışların yapmak istiyorduk ancak hem hava koşulları hem de pandemi nedeniyle 4 kütüphanemizin açılışını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdik. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

KAR-DER OLARAK ÇOCUKLARA BİR NEBZE KATKIDA BULUNDU İSEK NE MUTLU BİZE

KAR-DER Başkan Vekili Recep Akçay’da, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Çocuklar için söylediği çok güzel bir söz var. O söz; “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimizdir” Biz Kar-Der ailesi olarak bu çocuklara bir nebze katkıda bulunduk isek ne mutlu bize. Bu projeye imza atan başta Orhan Çerkez başkanımı ve değerli paydaşlarını tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇERKEZ, TEŞEKKÜR PLAKETLERİNİ TAKDİM ETTİ

 

Etkinlik sonunda Ardahan Valisi Hüseyin Öner imzalı teşekkür plaketleri; YEDPA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Atılgan, Bir Dileğim Var Yönetim Kurulu Başkanı – Oyuncu Alper Türedi, İş İnsanları Kadir Kavakcı ve Nihat Aktürk, Gülbeyi Demircikaya anısına Şile Saklıgöl Tesisleri Yöneticileri, Gönül Akçay anısına kızı Duygu Akçay, Ataşehir Eğitim Derneği Yöneticilerine, KAR-DER Yöneticilerine, ARDAFED Genel Başkanı Orhan Çerkez tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Koca duyurdu: İstanbul zirvede!Önceki Haber

Bakan Koca duyurdu: İstanbul zirvede!

Vali Yerlikaya'dan yolda kalan araçlarınızı çekin uyarısıSonraki Haber

Vali Yerlikaya'dan yolda kalan araçların...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar