AK Parti Ataşehir Teşkilatı’ndan esnaflara Beraat Kandili ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Ataşehir Teşkilatı’ndan esnaflara Beraat Kandili ziyareti
Ataşehir AK Parti teşkilatının Beraat kandili nedeniyle Ataşehir esnafına yaptığı ziyaretin basın bültenidir.

Ziyaret ile ilgili gönderilen basın bülteni şöyle:

Ak Parti Ataşehir İlçe 3 kademe ilçe teşkilatı ile birlikte Beraat Kandili münasebetiyle 17 Mahalle de eş zamanlı kandillerini tebrik ettikleri esnafları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in selamını ileterek ziyaret ettiler.
AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem açıklamasın da: ’İlçemizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli bir rol oynayan ve yer tutan değerli esnaflarımızı teşkilatımızın katılımı ile Beraat Kandillerini tebrik ettik ve ikramlarımızı sunduk. Biz kadim bir medeniyetin çocukları, büyük bir aileyiz. Dostluk ve sevgi bağlarının kuvvetlendirilmesi noktasında bu tür ziyaretler medeniyetimizde de çok önemli bir yer tutuyor. Bizde bu noktada üzerimize düşeni Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, 3 Kademe Teşkilat mensuplarımız ve meclis üyelerimiz ile yapmaya çalışıyoruz. Esnafımıza, vatandaşlarımıza bu pandemi süresince yalnız olmadıklarını,   her an yanlarında olduğumuz ve olacağımızı hissettirmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle de esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini ve şikâyetlerini de öğrenmiş bulunuyor, çözümü için gerekli kurumlarla iletişime geçiyoruz. Tabi bugünün de Beraat Kandili olması vesilesiyle yapılan her bir ziyaretin, verilen her bir selamın önemi daha da kıymetli, vatandaşlarımız ve bizim içinde. Esnafımızın ziyaretlerimizden memnuniyeti ve güzel geri dönüşlerinden, hizmetlerin zamanında ve yerinde olması için esnaflarımız ve vatandaşlarımız için teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza ve ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm Ataşehirli komşularımızın Beraat Kandil’ini tebrik ediyorum. İlçemiz de bulunan değerli esnaf ve sanatkârlarımıza işlerin de bereketli kazançlar, aziz milletimize huzur ile birlik beraberlik içinde sağlık ve afiyetle yaşamayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.
Ziyaretlere AK Parti Ataşehir 3 Kademe teşkilat mensupları meclis üyeleri katıldılar. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlar memnuniyet ve teşekkürlerini sundular.
 


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Ataşehir ‘de otele polis baskınıÖnceki Haber

İstanbul Ataşehir ‘de otele polis baskın...

Mutant virüs Türkiye genelinde yüzde 80'e ulaştı!Sonraki Haber

Mutant virüs Türkiye genelinde yüzde 80'...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar