30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerle kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı 99. Yıldönümünde Ataşehir’de düzenlenen iki ayrı törenle kutlandı.

Barış Sümen’in sunumunu yaptığı törenin ilki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutan Vekili Albay Aziz Aslan ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Anıt’a çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla alandaki resmi tören sona erdi.

Resmi törenin sona ermesinden sonra Ak Parti, CHP, MHP, İyi Parti İlçe Başkanları ile alanda bulunan STK başkan ve temsilcileri de Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundular.

Kutlamalar Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Kokteyl Salonunda Ataşehir kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutan Vekili Albay Aziz Aslan ve Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi’nin tebrikleri kabulü ile devam etti.

İlçe protokolünün katıldığı tebrikat töreninde konuşan Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş 30 Ağustos Zafer bayramının önemine değinerek şunları söyledi:  “ Bugün çok mutluyuz çünkü zaferimizi kutluyoruz. Türk Milleti 1071’den başlayarak en son Büyük Taarruzla zafere ulaşmıştır. En zor günlerimizde güçlerimizi birleştirip güçlendirip düşmanı yenmesini bilmişizdir. Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının komutanlığında şerefli milletimiz büyük mücadelede başarılı çıktı ve bu toprakları bizlere emanet etti. Biz inanıyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Bütün milletlere önder olacaktır. Bize bu toprakları emanet eden başta Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan toprakları için savaşarak şehit düşen şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Ertaş, ülkemizde son dönemlerde meydana gelen afetlerde hayatını kaybedenlere rahmet anıyor vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun ifadelerini kullandı.

Tebrikat töreniyle resmi kutlama töreni sona erdi.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine, Ataşehir kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutan Vekili Albay Aziz Aslan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday,  İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, CHP İlçe Başkanı Celal yalçın, Ak Parti Başkan yardımcıları, MHP İlçe Başkanı Sadun Bizel, İYİ Parti İlçe Başkanı Mert Kar, Muharip Gaziler Derneği Ataşehir Şube üyeleri, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, belediye başkan yardımcıları,  Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, AK Parti, CHP ve İYİ Partilerin Ataşehir Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

CHP Ataşehir örgütü Cumhuriyet Alanına Atatürk posteri ile Türk Bayrağını taşıyarak kortej şeklinde marşlar söyleyerek alandaki yerini aldı.

                                                                                  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSUÖnceki Haber

ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞ...

2021-YKS yerleştirme sonuçları açıklandıSonraki Haber

2021-YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar