Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu ve geleneksel iftar programı gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu ve geleneksel iftar programı gerçekleşti
Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi 8. Olağan Mali ve Olağan Genel Kurulu, Ataşehir'de bulunan Gönülder Derneği merkezinde gerçekleşti. 

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi 8. Olağan Mali ve Olağan Genel Kurulu, Ataşehir'de bulunan Gönülder Derneği merkezinde gerçekleşti. 

Gerçekleşen genel kurula Ataşehir İlçe Millî Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım, Şube Müdürü Nazım Yurdagül, Okul Müdürleri ve Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi üyeleri katılım sağladı. Gerçekleşen genel kurulda; Divan Kurulu Başkanlığına Mahmut Uğurlu, Başkan Yardımcılığına Dursun Tığlı, Divan katipliğine Murat Demir, üyeliğine ise Şerif Toğ seçildi.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan genel kurul Şube Başkanı Mükayil Bektaş'ın konuşması ile devam etti.

12 Yılda Ataşehir'de birçok hizmeti ve projeyi hayata geçirdik

Şube Başkanı Mükayil Bektaş, yakın zamanda hayatını kaybeden Şube Yönetim Kurulu üyesi  Selim Tekin'i anarak yaptığı konuşmasında; "2014 yılında Mimar Sinan Camii alt tarafında bir ofiste açılışını gerçekleştirdiğimiz şubemiz ile 12 yıldır Ataşehir'de hizmet veriyoruz. İnönü Mahallemizde iki yurdumuz vardı, bir tanesini teknik sebeplerden dolayı kapatmak zorunda kaldık. Hem merkez hemde erkek öğrenci yurdu olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kurulduğumuzdan bugüne yaklaşık 6 projeyi hayata geçirdik. İlk projemizi Nebe Nas projemiz ile başlamıştık. Öğrencilerimizden düşüncelerini aldık ve öğrencilerimizden çok güzel dönüşler aldık. O dönemde şube olarak 3 farklı kitap çıkardık ve Merhum Selim Tekin abimiz vesilesiyle bu kitapları hazırlayarak; Mimar Sinan Camisinde yaklaşık 10.000 öğrencimizle yarışmalarımızı düzenledik ve güzel çalışmalara imza attık. Gönül Der Başkanı Arif Tekin, kardeşimizde bugün babasından görevi devralarak; öğrenci kardeşlerimizin eğitimlerine katkı sunuyor. Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi ve Gönüderl Derneği olarak, Gazze'ye 12 tır insani yardım malzemesi gönderdik.  Birçok çalışma ve hizmetleri beraber yaptık ve devam edeceğiz. Ensar Vakfı Genel Merkezimiz 'Sana Emanet' adında bir proje başlattı. Bu projenin vesilesiyle hazırlamış olduğumuz kitaplar, şuan Türkiye'nin çeşitli illerinde proje kapsamında öğrencilerimizle buluşuyor. ÇEDES, kapsamında bakanlığımız destekleriyle "Çevreme sahip çıkıyorum, değerlerime sahip çıkıyorum" yeni projemizi hayata geçirdik. Şube olarak; vakıflarla işbirliği ile ramazan ayında sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor. Yeni yönetim kurulumuzu da geniş tutarak, daha fazla projeler üretmek istiyoruz. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Bektaş'ın konuşmasının ardından gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilerek yeni yönetim belirlendi.

611770E2 55B6 463B 81Ac 9C0F10E76744

Genel kurulun belirlenmesinin ardından iftar programı gerçekleştirildi. İftar programına katılım sağlayan yetim çocuklara şube yönetimi hediyeler verdi.
70993Cdb 4A4C 45B1 9668 671993Ff02De
 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk'ün baba acısıÖnceki Haber

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başka...

Reşat Şahin Öztürk’ün acı günü!Sonraki Haber

Reşat Şahin Öztürk’ün acı günü!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar