Yüzme Havuzu ve Bisiklet Yaz Okulu törenle açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüzme Havuzu ve Bisiklet Yaz Okulu törenle açıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak protokolüyle Ataşehir İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu’nda Yüzme Havuzu ve Bisiklet Yaz Okulu törenle açıldı.

Ortaokul bahçesinde açılan yaz okulu açılış törenine; İhsan Kurşunoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Özaslan, AK parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, MHP İlçe Başkan yardımcısı İbrahim Kazan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özge Çankaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdüresi Selma Özkaya, Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Talha Keleş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, Eğitim Bir Sen Ataşehir 3.Nolu Şube Başkanı İsmail Gökçe, HEM Müdür Yardımcısı Ayşegül Şen, Ataşehir Eğitimi Güçlendirme Derneği Başkanı İsmail Dağ, Örnek mahallesi Muhtarı Sinan Emrah Yıldırım ile mahalle halkı ve veliler katıldı.

Yaz Okulu açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Aslan, konuklarını selamlayarak şöyle konuştu: “Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın ‘Spor Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında okulumuzda yapılan yüzme havuzu ve Bisiklet yaz okulu açılışına hepiniz hoş geldiniz.  Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın pandemi sürecinde içerde kapalı kaldıkları için kendilerine güzel bir yaz okulu programı hazırlandı. Geleceğimiz olan çocuklarımıza verilecek bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Okul Müdürünün açılış konuşmasının ardından konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdiresi Özge Çankaya; ““ Cumhurbaşkanımız ikinci 100 günlük eylem planında bulunan ve ‘YÜZME BİLMEYEN KALMASIN’ sloganı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan bu proje kapsamında portatif yüzme havuzu kurulumu okulumuzda gerçekleştirilerek ilçemize kazandırılmıştır. Amacımız yüzme antrenörlerimizle birlikte bu havuzdan İstanbul hatta Türkiye’de dereceye giren sporcular yetiştirmektir.

Hem yüzme branşında hem de bisiklet branşında ki faaliyetlerimizin yapılabilmesi için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze destek olan tüm yöneticilerime, çalışma arkadaşlarıma ve Ağaoğlu MY Clup yetkililerine teşekkür eder, çocuklarımızın spor yaparak geçirecekleri bir yaz olmasını temenni ederim” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve portatif yüzme havuzu başında sporun sağlık için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, emeği geçen herkese teşekkür etti ve yaz okulu etkinliklerine katılacaklara da başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadına şiddet pandemide yüzde 28, son 15 yılda 70 kat arttıÖnceki Haber

Kadına şiddet pandemide yüzde 28, son 15...

GELECEĞİN SANATÇILARINDAN ÇEVRİMİÇİ YILSONU GÖSTERİLERİSonraki Haber

GELECEĞİN SANATÇILARINDAN ÇEVRİMİÇİ YILS...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar