Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Muhtarları ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Muhtarları ağırladı
Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, 2.Olağan kongreden sonra İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Aslan’ında katıldığı 2’inci kahvaltılı toplantısında mahalle muhtarlarını ağırladı.

Mahalle muhtarlarıyla tanışmak, onların sorunlarını dinleyip birlikte neler yapabiliriz düşüncesiyle düzenlenen tanışma kahvaltısı samimi bir sohbet havasında gerçekleşti.

Mahalle muhtarlarıyla tanışma kahvaltısına Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Bedirhan Aslan, Marmara Bölge Sorumlusu Ahmet Yılmaz, Anadolu yakası Sorumlusu Enes Akarçeşme, Ataşehir İlçe Başkanı Bülent Tüylü ve İlçe teşkilatı ile mahalle muhtarları katıldı.

Mazeretleri nedeniyle 10 mahallenin muhtarının katılmadığı toplantıya, katılan muhtarlar ilçe başkanı ve teşkilatına teşekkür ederek mahalleleri ile ilgili sorunları dile getirdiler.

“YENİDEN REFAH PARTİSİ GENÇ, ÇİÇEĞİ BURNUNDA BİR PARTİ”

Toplantıya katılanların kendilerini tanıttıktan sonra partisinin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Aslan, Erbakan Hocamın döneminde de ilçe başkanlığını yaparak bu davada 30 yıldır hizmet etmeye elimizden geldiği kadar, dilimizin döndüğü kadar gayret etmeye çalıştık diyerek;  “Bildiğiniz gibi Yeniden Refah Partisi genç, çiçeği burnunda bir parti olmasına rağmen hiç kimsenin tahmin edemediği bir şekilde yükselişine devam ediyor. Şu an Türkiye’nin 81 ilinde ve 800’e yakın ilçesinde teşkilatlarını oluşturmuş ve durmadan Türkiye’nin menfaatine olan hizmetlerini üretmeye devam ediyor. İstanbul özelinde de İl teşkilatımız oluştuktan sonra 37 ilçede kongrelerimizi yaptık. Şu an Adalar hariç bütün ilçelerimizde ilçe başkanları ve yönetimleri tamamlanmış durumda.  Yönetimlerini tamamlayan ilçelerimiz şu anda mahalle başkanlarını atayarak mahalle yönetimlerini oluşturuyorlar” dedi.  

“MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI HİZMET İÇİN TEREDDÜT ETMEDEN TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bedirhan Aslan, Erbakan Hocamızın dediği gibi “seçim sandıkta kazanılır” düsturu gereğince Baş Müşahitlerimizi oluşturmaya başladıklarını söyleyerek; “ Şu an İstanbul da 5 binin üzerinde Baş Müşahidimiz oluştu. Kendilerine eğitimler verilmeye başlandı. İstanbul da üye sayımız şu an n 30 bin. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak Cennet mekânı Erbakan Hocamızın dediği gibi bu memleket için hayırlı olan neyse onun yapılması tarafındayız. Bu memleketin, insanımızın faydasına olan hizmetleri sadece biz yapacağız diye bir kuralımız olmadığı gibi yapanlarında destekçisi olacağız. Yapılanları takdir, yapılamayanları dile getirmeye devam edeceğiz, en kısa zamanda da iktidara geldiğimizde bu hizmetlerin en güzelini yerine koyarak biz yapacağız diyoruz. Çünkü biz büyük bir Milli Görüş siyasetini yapan Erbakan Hocamın partisinin mensupları, onun evlatları ve onun yolunda giden teşkilat mensuplarıyız. Hocamızdan aldığımız bu Milli Görüş bayrağını insanımıza hizmet için, evlatlarımızın geleceği ve yarınları için hiç tereddüt etmeden devam ettirmeye çalışacağız” diye konuştu.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Muhtarlık makamının da hizmet için yarışmak olduğunu vurgulayan Aslan; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün sizler yaparsınız, memnuniyet yaratmışsanız devam eder yoksa bir başkası gelir bu hizmetlere devam eder. İlçe başkanımız böyle bir toplantı gerçekleştirdi. Mazeretleri nedeniyle gelemeyen davetlilerimizi de imkânlarımız dâhilinde ilçe başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret edecekler.  Mahallelerimizin eksikleri nelerdir. Neler yapabiliriz. Bu konuda birlikte görüşmelerimizi netleştirerek elimizden geldiği kadar mahallelerimize daha fazla nasıl faydalı oluruz diye projelerini yaparız. Hiçbir zaman yoruldum, usandım, hastalandım, olmuyor, yapamıyorum demedi hocamız. Bizlerde inşallah şartlar çok zor olsa bile bu yolda yürümeye devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

“ŞU ANDA SİZLER YENİDEN REFAH PARTİSİNİ BASINDA GÖREMEZSİNİZ”

Aslan Konuşmasının sonunda; “Şu anda sizler Yeniden refah Partisini basında göremezsiniz. Ne hikmetse Erbakan Hocamızın da yaşamış olduğu bir kaderdir. Türkiye’nin en büyük kongresini yapmış, 81 ilde il başkanlarını, 800’ün üzerinde ilçe başkanlarını atamış, mahalle teşkilatlarını tamamlamış, hiç bir partide olmayan birçok çalışma gerçekleştirilmiş ve çalışmalara devam edilmekte olmasına rağmen medyaya baktığınız zaman ne partimiz ne genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan adına bir tek kelime okuyamaz, bir tek cümle duyamazsınız. Bunda dolayı bu tür toplantılarla kendimizi ifade etmeye çalışacağız ve bu toplantılara da devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim”  diyerek sitemini dile getirdi.

Konuşmaların sonunda mahallelerin sorunları ile ilgili gelen muhtarlar konuştu.

Toplantıya katılan Yeni Çamlıca, Ferhatpaşa, Kayışdağı, Mevlana, Mimar Sinan, Fetih ve Esatpaşa Muhtarları mahalleleriyle ilgili sorunlarının başında İmar, Mülkiyet ve madde bağımlılarla ilgili olduğunu dile getirdiler.

Yeni Çamlıca, Mevlana ve Mimar Sinan mahalle Muhtarlarının mülkiyet sorunlarının önemine vurgu yapmalarından sonra Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı, mahallenin İmar Planları olmadığından örümcek ağı gibi her boş alanda çelik konstrüksiyon yapılanmanın olduğunu, insanların evlerinde balkona çıkamadıklarını, çarpık yapılaşma sonucu bir sanayi mahallesine dönüştüğünü söyledi.

Sorunların dile getirilmesi ile oluşan sohbet, sorunların ilgili yetkili merciler tarafından giderilmesi temennisiyle sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandıÖnceki Haber

Eylül ayı enflasyon rakamları açıklandı

Huzurevlerindeki vakalar TBMM gündemindeSonraki Haber

Huzurevlerindeki vakalar TBMM gündeminde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar