Turgay Kılıç; “Mevcut burs ödemelerimize ara vermeden devam ediyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgay Kılıç; “Mevcut burs ödemelerimize ara vermeden devam ediyoruz”
Üç yılı aşkın bir süreden beri eğitim alanında hizmet vermek için kurulan Kısa adı ATA-DER olan Ataşehir Eğitim Derneği, pandemiden dolayı okula gitmeyen burslu öğrencilerine kitap, kırtasiye ve internet ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ödemeye devam ettiklerini basınla paylaştılar.

Uzun bir aradan sonra basınla sohbet toplantısı düzenleyen Ataşehir Eğitim Derneği yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili şu bilgileri paylaştılar.

Başarılı toplam 25 Lise ve Üniversite kız/erkek öğrencilerine burs verdiklerini söyleyen dernek yöneticileri, ayrıca evde bilgisayarı olmayıp derslere giremeyen çocuklara da şu ana kadar 2 masa üstü, 8’i leptop olmak üzere 10 bilgisayarı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını, gönüllü Eğitim severlerin desteklerini beklediklerini aracılığımızla bir kez daha duyurmak istediler.

Dernek Başkanı Turgay Kılıç; değerli basın mensubu dostlarımız davetimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederiz diyerek açıklamalarına şöyle devam etti: “Malumuz üzere üç yıldır, birlikte yürüyor desteklerinizle daha da güçleniyoruz. Mart ayından bugüne dek devam etmekte olan pandemi sürecinde planladığımız birçok projeyi durdurmak zorunda kaldık ve uygulayamadık. Buna rağmen burs çalışmalarımız, öğrencilerimiz için yaptığımız bilgisayar bağış projeleri devam etmekte.

Yaklaşık bir aylık projemiz olan bilgisayarsız çocuk kalmasın kampanyamızda bağışçılar tarafından derneğimize bağışlanan bilgisayarlarımızı ihtiyaç sahibi çocuklara teslim ettik ve kampanyamız hala devam etmektedir. Bununla beraber daha fazla ihtiyaç sahibi çocuğumuza burs imkânı sağladık. Zaten mevcutta bulunan öğrencilerimizle birlikte hiç aksamadan burs ödemelerimize devam etmekteyiz. Zaman zaman burs ödemeleri ile ilgili "okullar kapalı neden ödeme yapıyorsunuz?" sorusuna da sizlerin aracılığı ile cevap vermek isteriz. Burs ödemelerini yapıyoruz çünkü pandemi koşullarında okullar tarafından verilen eğitim kitap, defter ve kırtasiye ihtiyacı doğurmaya devam etmektedir. Bu yüzden bursları ödemeye devam ediyoruz.

"Bu sene sanat atölyesi ya da kütüphane yapacak mıyız?" Elbette çalışmalarımız devam edecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içindeyiz. Kendilerinden ihtiyaç kapsamında bir okula yönlendirme talebinde bulunduk. Gelecek yönlendirmeye göre çalışmalarımızı sürdürmekte kararlıyız.

Bu arada dernek yerimizi daha merkezi ve ulaşılabilir olması nedeni ile Küçükbakkalköy'e taşıdık. Tüm dostlarımızı yeni yerimizde ağırlamaktan onur duyarız.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan İlgezdi; “Bugün seçim olsa yüzde 60 oy alırız”Önceki Haber

Başkan İlgezdi; “Bugün seçim olsa yüzde...

Ülke genelinde koronavirüs denetimi yapılacakSonraki Haber

Ülke genelinde koronavirüs denetimi yapı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar