Sanatla yaza veda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sanatla yaza veda
Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim döneminin ilk etkinliği olarak ilçemizde yeni hizmete giren Atatürk Mahalesi’ndeki Kasaba Peyzaj fidanlık alanında Yağlı Boya Resim kursiyerlerinin ve halka açık etkinliğe katılan Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencilerinin yoğun katılımı ile 28.09.2022 Çarşamba günü gerçekleşti.

Etkinlik başlangıcında Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz’ın yaptığı konuşmada, öncelikli olarak ilçemizdeki tüm kuruluşlarla işbirliği çalışmalarının artarak devam edeceğini kasabapeyzaj fidanlık alanını da yıl içerisinde çeşitli etkinliklerde kullanacaklarını belirterek KasabaPeyzaj kurucularından Ozan Bey’e ve ortaklarına teşekkür etti.

Bu etkinlikte görev alan resim öğretmenleri ve kursiyerlerine katılımları için ve etkinlik davetine öğrencileri ile katılan Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi yetkililerine ve öğrencilerine katılımları için teşekkür etti. Kurum çalışmalarının artarak devam ettiğini belirten Müdür Saffet Yılmaz, Ekim ayında 7000 kursiyer kaydı ile başlayacaklarını ve yeni dönemde hedeflerinin bir yılda 55 bin kursiyere ulaşmak olduğunu söyledi.Etkinliğe katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz ile Harezmi Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Köktürk’e teşekkür ederek sözü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Şenyüz’e bıraktı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman ŞENYÜZ’de bu güzel etkinlik alanının oluşumuna katkıda bulunan Kasabapeyzaj sahiplerine ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Fidanlık içerisindeki güzel atmosferde Yağlı Boya Resim çalışmalarını yapmaya başlayan sanatseverler bulundukları ortamdan aldıkları keyifle çalışmalarını büyük bir zevkle tamamladılar.

Etkinlik sonunda çekilen hatıra fotoğrafları ve drone çekimleri ile etkinlik tamamlandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Barbaros Kapalı pazar alanında şenlik varÖnceki Haber

Barbaros Kapalı pazar alanında şenlik va...

Onur Akın ve Aydilge Ataşehir'de sahne aldıSonraki Haber

Onur Akın ve Aydilge Ataşehir'de sahne a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar