“READ-MATIC Projesiyle okumaya devam”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“READ-MATIC Projesiyle okumaya devam”
Proje koordinatörü Öğretmen Cemile Çelik Yanık “READ-MATIC projesi kapsamında kitap okuma seferberliği başlattı.

 Konu ile ilgili proje sahibi Cemile Çelik Yanık'ın gönderdiği basın bülteni şöyle:

“İstanbul Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu/ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Cemile ÇELİK YANIK ve Portekiz 'den Luis FERREİRA'nın kurucu olduğu Azerbaycan’dan Sevinj HUMBATOVA, Arnavutluk’tan Lullujeta BALLİU, Marinela TATİ, Portekiz’den Maria SANTOS, Adıyaman'dan Vedat İZCİ, Bursa'dan Nazlı AĞDIK, Gaziantep'ten Zeynep ERGÜL, Samsun'dan Nurbaki ÇAKMAK, Rızvan CERRAHOĞLU, İstanbul'dan Cansu KURUMLU, Selvi KARADAĞ öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile projemiz Mart ayında okullarımızda başladı. Kitap okuyan nesiller, geleceğin mimarisinin şekillenmesinde büyük önem taşırlar. Bir toplumda kültürlü insanlar ne kadar çoksa, o toplum bir o kadar gelişecektir. Türkçe, Din, Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilgiler, Müzik, Beden Eğitimi ve PDR dersleri için okumak çok önemli. Öğrencilerimizin okudukları kitapları anlama, paylaşma, Yazarları ile sohbet etme imkânı bulabilecekleri güzel bir proje. Bu doğrultuda kitap dostları ile READ -MATIC projemiz etkinleri kapsamında Yazar -Okur buluşmaları, kitap okuma etkinlikleri, kitap kumbarası, kitap ayraçları ve okul dışında kitap okuma etkinlikleri yapmayı planlıyoruz.

Türkiye, Portekiz, Azerbaycan ve Arnavutluk'tan öğretmen ve öğrencileri READ-MATIC projesinin etkinlikleri kapsamında Yazar -Okur buluşması yaparak Yazar Ahmet Yıldız’ı öğrencilerimizle buluşturduk. Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak, kitaplara ve yazarlara ilgilerini arttırmak maksadıyla Moderatörlüğünü Cemile ÇELİK YANIK ve Rızvan Cerrahoğlu’nun yaptığı söyleşide öğrencilerimiz Sevdim Seni Matematik kitabının yazarı Ahmet YILDIZ ile buluştular.

          Sevdim Seni Matematik kitabını okumuş olan öğrenciler merak ettikleri her şeyi Yazar Ahmet Yıldız’a sorarak kitap ve yazarı hakkında ayrıntılı bilgi alma fırsatı buldular. Keyifli geçen Yazar -Okur buluşmasında bizlerle buluştuğu için Ahmet YILDIZ 'a çok teşekkür ederiz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 19
    SEVDİM
  • 19
    ALKIŞ
  • 19
    KOMİK
  • 19
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
14 Mayıs seçimlerine ilişkin propaganda dönemi kural ve yasakları belli olduÖnceki Haber

14 Mayıs seçimlerine ilişkin propaganda...

Ataşehir'de siyaset hızlandı! İstifalar başladı...Sonraki Haber

Ataşehir'de siyaset hızlandı! İstifalar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar