Orhan Çerkez; Katkılarımızla depremzedelerin yaralarına merhem olacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orhan Çerkez; Katkılarımızla depremzedelerin yaralarına merhem olacağız
Ataşehir Kars, Ardahan, Iğdır Dernekler Platformu depremzedelere yardım için iftar programı düzenlediler. Platform adına konuşan Ataşehir Kar-Der Başkanı Orhan Çerkez; “Buradan yapacağımız her katkıyla oradaki vatandaşlarımızın yaralarına merhem olacağız” dedi.

Esatpaşa Mahallesi Merkez Camii fuaye alanında verilen deprem bölgesine destek iftarına; Ataşehir Belediyesi Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifçi, CHP Ataşehir Belediye Meclisi üyeleri Bekir Bozkızıl, Kurtuluş Özaydın, Ataşehir Eğitim Derneği Kurucu başkanı Turgay Kılıç ve vatandaşlar katıldı.

İftar Programı depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Düzenledikleri depremzedelere destek iftar programında platform adına konuşan Ataşehir KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez, Kars, Ardahan, Iğdır Dernekler Platformunun düzenlemiş olduğu iftar yemeğimize hoş geldiniz diyerek, bu iftar yemeğinde depremzedelere destek için bizleri bir araya getiren ve bu programı düzenleyen dernek başkanlarına ve hemşerilerime çok teşekkür ediyorum dedi.

Orhan Çerkez; “Asil amacımız bu Ramazan gününde bir araya gelip, masalarımızdaki lokmalarımızı paylaşmak ve bir yardım kampanyası düzenlemek. Masalarınıza zarf bırakılacak. Buradan toplanan yardımları deprem bölgesinde zor şartlarda yaşayan kardeşlerimize göndereceğiz. Burada herkesin vermiş olduğu fitre, zekât dışında sadaka ve yardımları vardır. Bu konuda duyarlı davranacağınızdan eminim. Vatandaşlarımız orada soğuktan üşürken, soğuk havada iftarlarını açarken bizler burada Allah’ın vermiş olduğu nimetlerden faydalanıyoruz. Buradan yapacağımız her katkıyla oradaki vatandaşlarımızın yaralarına merhem olacağız. Şimdiden yapacağınız katkılardan dolayı Allah hepinizden razı olsun, tuttuğunuz oruçları kabul etsin” temennilerinde bulundu.

İftar açıldıktan sonra katılanların verdikleri katkı ve destekleri, depremzedelere göndermek üzere Platform yetkilileri tarafından teslim alındı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul İnovatif Çevre Eğitim Merkezi projesi bilgilendirme toplantısı yapıldıÖnceki Haber

İstanbul İnovatif Çevre Eğitim Merkezi p...

İstanbul 1. Bölge’de AK Parti Ataşehir'den 4 isim aday listesindeSonraki Haber

İstanbul 1. Bölge’de AK Parti Ataşehir'd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar