Memleket Partisi Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk Projelerini ve Meclis Üyesi adaylarını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisi Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk Projelerini ve Meclis Üyesi adaylarını tanıttı
Memleket Partisi’nin İstanbul’da ilk açıklanan ilçe belediye başkan adayı Reşat Şahin Öztürk, Memleket Partisi üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek Ataşehir için ürettiği projelerini anlattı.

Tanıtım toplantısına Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Memleket Partisi il başkan vekilleri Zeynel Bozkurt ve Eyüp Kantarcı’nın yer aldığı, şehir dışında olmasından dolayı son anda lansmana katılamayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin mesajıyla toplantı devam etti.

Muharrem İnce’nin mesajı: Sevgili Ataşehir örgütüm, memleketimize sevdalı omuzdaşlarım! Girdiğimiz bu karanlık süreçten çıkışın adresi, Atatürk’ümüzün yolu olan Memleket Parti’mizdir. Mutlu yarınlar adına verdiğimiz bu mücadeleyi zaferle taçlandıracağımıza inancım tamdır. Genel başkanınız olarak büyük bir onur duyuyorum. Şimdi hiç boş durmadan memleket aşkıyla herkesi kapı kapı dolaşmaya davet ediyorum. 1 Nisan sabahı Ataşehir İlçe Seçim Kurulu önünde size emanet ettiğimiz başkan adayımız, kardeşimiz Reşat Şahin Öztürk’ün belediye başkanlığı mazbata alım töreninde kol kola belediyeye yürümeye sizleri davet ediyorum. Kimseye randevu vermeyin, saygılarımla.   

Memleket Partisi Ataşehir ilçesi belediye başkan adayı Reşat Şahin Öztürk, kürsüye çıktığında konuşmasına başlamadan önce kendi hayat görüşünü anlatan CHP eski genel başkanı merhum Deniz Baykal’ın seslendirdiği Rudyard Kipling’in  ‘Adam Olmak’ şiiriyle seçim sürecindeki ana mesajını verdi.

Amerikan modelli iki kutuplu ana eksen siyasetin sonuçları yüreğimizi burkuyor.

Türkiye’nin tarihinde hiç olmadığı kadar en zor sürecinden geçtiğini belirterek konuşmasını başlatan Reşat Şahin Öztürk, son 22 yıldır siyasi döngü içerisinde Amerikan modelli iki kutuplu ana eksen siyasetinin Türkiye’de dizayn edildiğini anlattı. Öztürk konuşmasına şöyle devam etti. ‘İktidarın yaptıklarını anlatmaya dilimiz yetmez. Çektiğimiz acılar yüreğimizi burkuyor. Ülkemiz sığınmacı ve mülteci çöplüğüne döndü. Bugün ülke sathı mahallinde mülteci olarak aldığımız insanlara bir aşı politikası uygulamadığımız için hastalıkların artışına neden olundu. GDO’lu ürünler çocuklarımızı, insanlarımızı kanser yapıyor. Lüks yatlara vergi yokken bulgur pirinç gibi ana gıda maddelerine yüzde 48 vergi uygulanıyor. İktidar kötü, kötü olmasa buradaki herkes AKP’li olurdu. İki kutuplu siyasetin diğer eksenindeki parti ne yapıyor?’ 

Yanlışın ve suçun bir bedeli vardır. Adıgüzel’e sesleniyorum, yemezler, yedirmezler!

Atatürk’ün partisi olan partimizin Ataşehir belediye başkan adayı 8.5 yıl boyunca CHP MYK üyeliği, milletvekilliği, bilgi işlem ve seçim güvenliğinden sorumlu merkez yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2018 seçimlerinde parti genel başkanımız Muharrem İnce, CHP cumhurbaşkanı adayı iken bizzat yakın çalışma ekibindeydim. Dirhem dirhem, 52 ilde 107 miting düzenledik. O gün, Muharrem İnce’nin seçim çalışmasında yer alanların tamamı bilinçli bir şekilde partiden tasfiye edildi. 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Onursal Adıgüzel’in yetkisiyle, 8.000 dolar tutarında, yazıcısı olmayan el yazısıyla hazırlanmış bir faturayla cumhurbaşkanlığı seçimi için bu yazılım alınmıştır. Bu faturayı sizlerle paylaşıyorum. Hatırlarsanız, seçim gecesi saat 21.30’da CHP’nin yazılım sistemi çöktü. Onursal Adıgüzel bunun üzerine ödüllendirildi ve bir dönem daha milletvekili oldu. O seçimde CHP’nin 12.838 sandığa görevli göndermediği YSK tutanaklarında yer almaktadır. Biz umuduz diyorlar, siz umutsanız neden 2023 seçiminin hemen ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerlediniz? Bu son seçimde 11.000 sandıkta yine görevli yoktu. Sistemin çökmediği söylense de YSK’dan öğrendik yine bir önceki seçimdeki aynı durumlar yaşatıldı. Yanlışın ve suçun bir bedeli vardır, başarı sıfır ama ödüllendirme had safhada. Onursal Adıgüzel’in bir tane başarısı yok. Adıgüzel’e sesleniyorum. Ataşehir’in öz evladıyım diyorsun. Ataşehir’de kaç tane SMA hastası çocuğa dokunabildin, kaç tane engellinin hayatını kolaylaştıracak çalışma yaptın. Merhaba komşum demekle olmuyor. İkametgahın en son Fındıklı’daydı, bir ara Kadıköy’deydi sonra Maltepe derken Ataşehir’de soluğu aldın. Yemezler, yedirmezler!  Bir televizyon programında kendisiyle karşılıklı konuşmaya hazırım!        

Türkiye’nin en hırsız belediye başkanı olacağım.

Ataşehir deyince herkes yüksek binaları hatırlıyor. O binaların 500 metre ötesinde küçük evler var. Çocuklarına simit alamayan ailelerin yanında bir asgari ücret fiyatına ayakkabı alınan çocuklar var. Söz veriyorum, Türkiye’nin en hırsız belediye başkanı olacağım. Unutmayın, Robin Hood’da bir hırsızdı. Zenginle fakir arasında bir gönül köprüsü kuracağım. Ben annelerin, zorlanan babaların, çocukların kalbini çalacağım. Allah nasip eder seçilirsem kendi kentimin içerisinde bir çocuğun yoksunluk ve yoksullukla yaşadığını bile bile yaşarsam o evde o uykuda bana haram olsun! Birileri ulu Atatürk’ün mirasını tabeladan biz ise zihnimizden yüreğimizden besliyoruz. Bu duruş, ilkesel, ahlaki ölüme gideceğini bile bile inandığı değerlerden taviz vermeyen devrimcilerin duruşudur. Bizim kökümüzde Mustafa Kemal, cesaretimizde Deniz Gezmiş vardır.

Biz sadece çayın demini seviyoruz, siyasetin DEM’ini sevmiyoruz.

3-5 oy uğruna siyasi oportünizmle, pragmatist yaklaşımla bu ülkenin sınırıyla, bu ülkenin ulusal bütünlüğüyle problemi olan kan davası olan hala da o kanı akıtmaya devam eden bir siyasi anlayışla bizi kimse yan yana getiremez. Buna kimsenin de hakkı yoktur. Bunu yapanlar, aslanlar gibi siyasi tokadı yerler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Temizlik işçilerini ziyaret ettiÖnceki Haber

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onurs...

DEVA Partisi İstanbul Aday Tanıtımını Ataşehir'de yaparak start verdiSonraki Haber

DEVA Partisi İstanbul Aday Tanıtımını At...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar