Memleket Partisi aday tanıtım toplantısına Ataşehir damgasını vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisi aday tanıtım toplantısına Ataşehir damgasını vurdu
Memleket Partisi Genel Merkez'ince İstanbul İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk'ün etrafında kenetlenmiş ilçe yönetimi adeta sıra dışı çıkışları ile Genel Başkan Muharrem İnce'den tam not aldı. 

Memleket Partisi Genel Merkez'ince İstanbul İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk'ün etrafında kenetlenmiş ilçe yönetimi adeta sıradışı çıkışları ile Genel Başkan Muharrem İnce'den tam not aldı. 

Muharrem İnce'nin yakın çalışma arkadaşı olan Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması ile Ataşehir'de siyasetin rengi değişti. İstanbul Aday tanıtım toplantısına katılan Başkan Adayı Öztürk, salon girişinde halaylar, meşaleler ve sloganlar eşliğinde karşılanırken Genel Başkan Muharrem İnce ile birlikte salona girmesiyle karanfil yağmuruna tutuldu. 

ATAŞEHİR'İ KAZANARAK SİZE HEDİYE EDECEĞİM!

Genel Başkan İnce geçtiğimiz haftalarda İstanbul'un ilçeleri arasından ilk Ataşehir Adayı olarak Reşat Şahin Öztürk'ü açıklamıştı. İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı'nda da Reşat Şahin Öztürk'e "Ataşehir'i kazanmanı istiyorum" diyen İnce'nin elini öpen Öztürk'ün cevabı ise dikkatlerden kaçmadı. Öztürk; 'Ataşehir'i kazanarak, size hediye edeceğim' dedi.

Muharrem İnce'nin aday tanıtım programında salondaki katılımcıların çoğunluğunu Memleket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığından gelerek 3 otobüs ile katılım sağlayanlar dan olduğunu görünce diğer ilçelerden büyük takdir aldığı, yaklaşık 200 kişilik heyetin Reşat Şahin Öztürk yelek ve pankartlarını salonda açmaları adeta aday tanıtım programına renk kattı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Memleket Partisi İstanbul Adayını ve İlçe Adayları açıkladıÖnceki Haber

Memleket Partisi İstanbul Adayını ve İlç...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri imar planları onaylandıSonraki Haber

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Ma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar