Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Mitinginde; " Saray merakım yok. Sizler gibi yaşamaktan gurur duyuyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Mitinginde; " Saray merakım yok. Sizler gibi yaşamaktan gurur duyuyorum"
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de düzenlenen mitingde halka seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada "Türkiye'nin bütün sorunları çözülebilir. Benim saray merakım yok. 6 liderin de yok. Sizler gibi yaşamaktan onur duyuyorum. Saraya gitmeyeceğiz, yerimiz Çankaya olacak." dedi.

Millet İttifakı'nın 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesindeki “Büyük İstanbul Buluşması”, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılında Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği “Adalet Yürüyüşü”nün bitiş noktası olan Maltepe'de gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve hep beraber huzur içinde yaşayacağız. Şundan emin olmanızı istiyorum, 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Hiç kimseyi ötekileştirmeden 85 milyon insanın cumhurbaşkanı olacağım. 85 milyon insana hakkıyla hukukuyla hizmet etmeye söz veriyorum. Sizlerle beraber yola çıkacağız. Yaklaşık 800 bini aşkın genç İstanbul'da ilk kez oy kullanacak. Sizler otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceksiniz. Dünya siyasi tarihine önemli bir armağan bırakacaksınız. Bu onur size yeter.

'BU ÜLKEYE BAHARI GETİRECEĞİM'

Birlikte mücadele ettiğimiz zaman Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Birlikte yola çıktık, ortak akılla yola çıktı. Türkiye Cumhuriyeti'ni bir kişiye teslim etmeyeceğiz. Beraber ve birlikte yöneteceğiz, akılla yöneteceğiz, bilgiyle yöneteceğiz, ahlakla yöneteceğiz. Hiçbir ayrımcılık yapmayacağız. Bu ülkeye baharı getireceğim, huzuru getireceğim. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Adalet yürüyüşünü yapmıştım. Adalet devletin temelidir. Adaleti her yerde savunmak zorundayız. Hepimiz adalete susadık, hepimiz adalet istiyoruz.

'SARAY MERAKIM YOK'

Türkiye'nin bütün sorunları çözülebilir. Benim saray merakım yok. 6 liderin de yok. Sizler gibi yaşamaktan onur duyuyorum. Saraya gitmeyeceğiz, yerimiz Çankaya olacak. 5'li çeteler seçilmemi istemiyorlar. Yuh çekmeyin, sandığa gidip oy kullanın. 5'li çetelerin yurt dışına kaçırdıkları paraları biliyorum. Londra'da paraları nerelere yatırdıklarını biliyorum. Tamamını son cent'ine kadar getireceğim ve bu millete vereceğim. 418 milyar doları götürdüler. Kuruşu kuruşuna hepsini geri getireceğim."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Millet İttifakı büyük İstanbul mitinginde buluştuÖnceki Haber

Millet İttifakı büyük İstanbul mitingind...

Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan yerel basını kahvaltıda ağırladıSonraki Haber

Meclis 1.Başkan Vekili Kudret Arslan yer...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar