Kayışdağı Ataevi Çocuklarına 23 Nisan Hediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayışdağı Ataevi Çocuklarına 23 Nisan Hediyesi
Kayışdağı Lions Ataevi kuruluşunun on birinci yılında, 23 Nisan hediyesi olarak Ataevi çocuklarına kitaplık yaptırdı.

Kayışdağı Lions Ataevi 23 Nisan hediyesi olarak bünyesinde bulunan çocukların yararlanması için kitaplık yaptırdı. Kayışdağı Lions Ataevi yapmış olduğu basın açıklaması ve açılış daveti şu şekilde;

2012 yılından bugüne Ataşehir Belediyesi Kadın ve Sosyal Hizmetler Birimi ve İstanbul Anadolu Yakası Lions Federasyonu iş birliğinde 70’i aşkın branşla meslek edinme, kişisel gelişim ve hobi programları sunan Kayışdağı Lions Ataevi’nde 30 binden fazla çocuk ve kadına eğitim sağlanmıştır.

Kuruluşunun on birinci yılında Ataevi çocuklarına 23 Nisan hediyesi olarak Çınardibi Lions Kulübünden 11. Bölge Başkanımız Sn. Müge Koçtürk liderliğinde Çatalçeşme,  Ethemefendi, Mühürdar ve Yeşilbahar Lions Kulüplerimizin sponsorluğu ve organizasyonuyla, Ataşehir Eğitim Derneği Kurucu Başkanı Turgay Kılıç’ın da katkılarıyla Lions Ataevi giriş katına alan tadilatı ve tefrişiyle kitaplık yaptırılmıştır.

İki ayrı bölüm halinde 200ü aşkın kitap kapasiteli başta semt sakini ve kursiyer anne, baba ve çocuklar için yaptırılan kitaplığın açılış töreni 26 Nisan Salı günü saat 16.00 da Ataevi ’nde yapılacaktır.  Kitaplar Kayışdağı Ataevi’mizdeki çocuklar ile birlikte yerleştirilecektir.

Ayrıca çocuklara Yazar Ömer Şahan ‘nın “Bir Nefes Kadıköy” kitabı ve dünya tatlısı minik yazarımız Caddebostan Sahil Lions Kulübü üyesi Sn. Semra Altan’ın torunu sevgili Zeynep Mira Özyurt ‘un “Dünyayı Geziyorum” kitabı hediye edilecektir. Her iki yazarımız ile imza günü planımız olmakla birlikte yazarlarımızın katılamaması durumunda kitaplar imzalı olarak dağıtılacaktır.

Açılışımızda  Genel Yönetmenimiz Sn. İnci OTMAN ve Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sn. Şehnaz YABAR da aramızda olacaktır.

Çocuklarımız ile hem 23 Nisan coşkusunu paylaşmak, hem de yeni kitapları onlarla birlikte yerleştirmek üzere sizleri de aramızda görmekten çok mutlu olacağız. Katılımınız bize güç katacaktır.

Küçük kalplere emanet edilen geleceğimize, gelin hep birlikte yarınlarımızın nesillerini aydınlatalım.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehirli binlerce çocuk "iklim" için yürüdüÖnceki Haber

Ataşehirli binlerce çocuk "iklim" için y...

Ramazan Bayramı süresince otoyol, köprü ve toplu taşıma ücretsizSonraki Haber

Ramazan Bayramı süresince otoyol, köprü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar