İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun: Sorunları birlikte çözeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun: Sorunları birlikte çözeceğiz
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Alı Coşkun bilgilendirme toplantısı düzenledi ve Ataşehir ’in sorunlarını birlikte çözeceğiz dedi.

Ataşehir de ilk açıklanan belediye başkan adayı olan İYİ Parti adayı Ali Coşkun bugün düzenlediği kahvaltılı toplantıda basın mensuplarına çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve meclis üyelerinin de katıldığı ve basın mensuplarını davet ettiği toplantıda İlçe aday olarak atandığı günden bugüne yaptığı çalışmaları ve sokağı değerlendirdi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu değerlendirme toplantısında yaptığı kısa konuşmasında; “  Basınla ara ara bilgilendirme toplantısını yapacağımızı baştan söylemiştik.  Seçim süreci ile ilgili belediye Başkan adayımız Ali Coşkun sizlere bilgi verecektir” diyerek sözü belediye başkan adayına bıraktı.

“ATAŞEHİR DE VERİMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRDİK”

Ali Coşkun basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek özetle şunları söyledi: “Seçim süreci içinde ara  ara bir arya gelerek Ataşehir’i konuştuk. Bu süreç içinde siz değerli basın mensuplarıyla yaptığımız istişareler sonucunda Ataşehir’de daha verimli çalışmalar gerçekleştirdik.  Yerel basınımızın günün koşullarında ne zorluklar çektiğini biliyorum. Kısmet olursa 1 Nisan’dan itibaren her zaman yanınızda olacağım, zorlukları birlikte aşacağımıza inanıyorum. Ataşehir’i hep birlikte güzelleştireceğiz ve hak ettiği yere getirmek için çaba sarf edeceğim. Birlikte yöneteceğiz. Ben değil biz olacağız” dedi ve basına bir umut ışığı yaktı.

Çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi veren Ali Coşkun, basın mensuplarının sorularını yanıtlamasıyla program sona erdi.

 


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçerenköy’ün imar planıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldıÖnceki Haber

İçerenköy’ün imar planıyla ilgili bilgil...

İNTİSAD 3. Genel Kurul Toplantısında Çağrı Avcu Başkan Vekili SeçildiSonraki Haber

İNTİSAD 3. Genel Kurul Toplantısında Çağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar