İçerenköy Yardımlaşma Derneğinden Başkan İlgezdi'ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçerenköy Yardımlaşma Derneğinden Başkan İlgezdi'ye ziyaret
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköy'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve cami dernek yöneticilerini ağırladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköy'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve cami dernek yöneticilerini ağırladı.

Başkan İlgezdi sırasıyla; İçerenköy Birlik Camii Kur'an Kursu hocaları ve öğrencileri, İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği ve Yönetimi ile mahalle sakinlerini, İçerenköy Merkez Camii Derneği yönetimini ağırladı.

15 YILDIR ATAŞEHİR'İN TÜM İBADETHANELERİNE AYRIMSIZ EŞİT HİZMET VERİYORUZ

İçerenköy Birlik Camii Kur'an Kursu hocaları ve öğrencileri ve İçerenköy Merkez Camii Derneği yönetimiyle görüşen Başkan İlgezdi, "Cami ve Kur'an kursunun talepleriyle ilgili gerekli çalışmaların yapılarak en kısa zamanda eksikliklerin giderilmesini talimatını verirken, Ataşehir'de tüm ibadethanelerine ayrım yapmadan, eşit imkanlar dahilinde, fiziki şartlarının iyileştirilmesi, temizlik, bakım ve dezenfeksiyon işlemlerini 15 yıldır yaptıklarını, Cami hocaları ve cami derneklerinden gelen talepler doğrultusunda belediye hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya, imkanımız olan tüm talepleri karşılamaya devam ediyoruz." dedi.

İÇERENKÖY MAHALLEMİZE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HİZMET ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
İçerenköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman, "içerenköy Mahallesi nüfusu bugün 80 bin civarında Türkiye'nin birçok ilin nüfusundan daha fazla, İstanbul'un sayılı ve Ataşehir'in en büyük mahallelerinden birisidir. Daha önceki belediyeler döneminde belediye hizmetlerini yeterli almadıklarını, Ataşehir'in ilçe olması ve Ataşehir Belediyesi'nin kurulması ile birlikte; Ataşehir Belediyesi'nin İçerenköy'e çok önemli hizmetleri olduğunu ve bu hizmetlerin mimarı olarak Ataşehir Belediye Başkanımız Sn. Battal İlgezdi'ye teşekkür ediyorum. Mahallemizin gençlerine ve sakinlerine yönelik; Neşet Ertaş Kültür Merkezi, İçerenköy Sanat ve Gençlik Merkezi,  Ahmet Telli Kütüphanesi, Kadın Sağlığı ve Mamografi Merkezi ile İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ve önümüzdeki aylarda hizmete kazandırılacak Atatürk Müzesi ve Kütüphanesi İçerenköy'e ayrı bir değer kattı. Mahallemize sağlık, eğitim ve kültür anlamında bu güzel eserleri kazandıran Belediye Başkanımız Battal İlgezdi'ye yeniden adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. Yeniden aday gösterilmesini arzu ediyor, önümüzdeki süreçte mahallemize yeni hizmetler kazandırmasını temenni ediyoruz" dedi.

İÇERENKÖY'E HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçerenköy'ün Ataşehir'den önceki durumunu çok iyi bildiğini, göreve gelir gelmez; Ataşehir'deki alt yapı eksikliklerinin giderilmesi noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını, belediye hizmet alanlarının sayılarını imar planları doğrultusunda yapmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan İlgezdi, İBB - Ataşehir Belediyesi işbirliği ile İçerenköy'e yakışır spor kompleksi inşaatının başladığını ve çalışmaların hızla devam ettiğini, yakın zamanda hizmete giren ancak henüz açılış programı yapmadığı Türkiye'nin ve İstanbul'un örnek etkinlik merkezi olacak; İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi'nin birçok branşta eğitimler verdiğini, öğrencilerin yararlanacağı kütüphanesinin hizmet verdiğini, 1000 kişilik oturma kapasiteli konferans ve etkinlik salonu, 2 farklı daha az kapasiteli çok amaçlı etkinlik salonları, 3000 kişilik çok amaçlı etkinlik salonu, çalışma alanları ve sosyal tesis ile hizmet vermeye başladığını ifade etti. İçerenköy'ün kanayan yarası haline gelen Ataşehir Meyve ve Sebze Hali'nin Ataşehir'den Tuzla'ya taşınması süreci ile ilgili; Tuzla'da devam eden inşaat çalışmalarını da incelediğini, 2024 yılının sonu - 2025 ilk çeyreğinde meyve ve sebze halinin taşınacağını vurguladı. Ulaşım konusunda, minibüs ve otobüs eksikliklerini bildiğini İBB - İETT ile görüşeceklerini aktaran İlgezdi, İmar Planları İBB Meclisi'nde çıktıktan sonra, İçerenköy'e yeni hizmet merkezleri, spor tesisleri ve parklar yapacaklarının müjdesini verdi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandıÖnceki Haber

CHP İstanbul ilçe belediye başkan adayla...

ATAİLFED'den Battal İlgezdi'ye tam destekSonraki Haber

ATAİLFED'den Battal İlgezdi'ye tam deste...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar