İçerenköy Mahallesinde İmar bilgilendirme toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçerenköy Mahallesinde İmar bilgilendirme toplantısı
Büyükşehir Belediyesi’nde askıya çıkarılan İmar Planları ile ilgili İçerenköy Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Sırma Doğru’nun girişimiyle bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İçerenköy mahalle Muhtarı Sırma Doğru ev sahipliğinde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya İBB Planlama Müdürü Fatih Doğan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sadık Kayhan,  Ataşehir Belediyesi İmar Müdürü Temel Önder ile İçerenköylü vatandaşlar katıldı.

Toplantının bilgilendirme toplantısı olduğunu vurgulayan Semih Sadık Kayhan, parsel bazında bilgi almak isteyenlerin belediye İmar Müdürlüğü’ne gelerek detaylı bilgiye sahip olurlar. Burada genel anlamda sorularınız varsa onları dile getirin diyerek toplantıyı başlattı.

Ataşehir Belediyesi teknik heyeti slayt gösterisi eşliğinde planlarla ilgili çalışmaları dünü bugünü ile ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Yoğun ilginin olduğu toplantıda bazı vatandaşlar yerin dar olduğunu ve gerekli bilgiye ulaşma şanslarının olmadığını dile getirmeleri üzerine;

Ataşehir belediye Başkan Yardımcısı Semih Sadık Kayhan, gerekirse şu an içeride olan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme yaptıktan sonra ikinci bir toplantıyı hemen akabinde yaparak bunu telafi ederiz diyerek grubu sakinleştirdi.

Mahalle Muhtarı Sırma Doğru yer sorunu ile ilgili tepkilerini dile getiren İçerenköylülere, yer olarak bölgede bulunan düğün salonlarına gittiğini, uygun saatlerde yer bulamadığını belirterek bilgilendirme toplantısını burada yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Ayrıca kafalarında oluşan olumsuzluklarla ilgili tüm soruları ileterek bilgi almaları yönünde de uyarısını yaptı.

Bu konuşmaların ardından vatandaşların sorularını not alan İBB İmar Müdürü Fatih Doğan gerekli açıklamalarda bulunarak 06.06. 2022 tarihine kadar İBB’de askıya çıkarılan planlarla ilgili gerekli itirazlarını şahsen İBB’ye yapmalarının bilgisini paylaştı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Semih Sadık Kayhan’da 6 Haziran’a kadar askıda kalacak planlarla ilgili itirazı olan vatandaşların şahsen İBB’ye giderek itiraz dilekçelerini verebilirler. Ataşehir Belediyesi olarak itiraz dilekçelerini alma yetkimiz yok diyerek doğru yönlendirme bilgisini tekraren paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Kırım ailesinin mutlu günüÖnceki Haber

Kırım ailesinin mutlu günü

“HA HAA: Bir Puki Müzikali” perdelerini açıyor!Sonraki Haber

“HA HAA: Bir Puki Müzikali” perdelerini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar