Hasan Hüseyin Şahin Ataşehir yerel basınla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Hüseyin Şahin Ataşehir yerel basınla bir araya geldi
Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin düzenlediği kahvaltı programında yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kayışdağı 80’inci Yıl Cumhuriyet Parkı’nda faaliyetlerini sürdüren Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin, uzun zamandan beri birlikte olmadığı basın mensuplarını kahvaltı programında ağırlayarak çalışmaları ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kayışdağı Mahallesinin merkezinde bulunan bu parkın sorunların yumağı haline geldiğini söyleyen Başkan Hasan Hüseyin Şahin, yetkileri olmamasına rağmen kişisel çabalarıyla sorunların çözülmesine çalıştıklarını ancak yerel belediyeden ve emniyetten destek beklediklerini dile getirdi.

Parkın içinde bulunan spor sahasının kendilerine verilmediği için gücü yetenin sahadan yararlandığını ve bu durumdan dolayı olayların yaşandığına vurgu yaparak önlem alınmaması durumunda kötü olaylara gebe olduğunu söyledi.

Sahanın kullanılması için disiplinli bir uygulanmanın olması olası olayların önlenmesi için önemli bir adım olacağını söyleyen Hasan Hüseyin Şahin, bunun için sahayı Kayışdağı Spor Kulübüne tahsis edilmesi durumunda belli bir disiplin içinde kullanılmasını sağlanacağı  için her kesin sırasıyla burada spor yapma şansının doğacağını, belli çatışmaları önlediği için de gücü olanın kötü kullanılmasını da önlenmiş olacak.

Kötü alışkanlıkların yoğun olduğu bu parkı,  geldiğimiz andan itibaren verdiğimiz mücadelelerden dolayı olayları asgariye indirdiklerini, mahalle halkının az da olsa güven içinde sporunu yapmalarını, oturup dinlenmeleri için bir ortam oluşturduklarını dile getiren Başkan Hasan Hüseyin Şahin, Afganlı gençlerle mahallenin gençleri arasında spor sahası için yaşanan olayları kendi kişisel çabamla müdahale etmeme rağmen ileride önlem alınmazsa daha büyük olaylara sebep olacağının altını çizdi.

Tüm bu olumsuz olayların yaşanmaması için bu sahanın bir an evvel Kayışdağı Spor Kulübüne kullanımına devredilmesi oluşacak olumsuzluklara karşı direncimizi daha da arttırarak mahalleli de rahat bir nefes alacaktır.

Şu anda 360’ın üzerinde bir sporcu sayısına kavuştuklarını, bu sayının birçoğunu sokaktan alarak spora teşvik ettiklerini vurgulayan başkan Hasan Hüseyin şahin, çalışmalarımızı bu yönde devam ettireceklerini, amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan kurtararak spora yönelmelerini sağlamak ve bu yönden de kurum ve kuruluşlardan destek beklediklerini, ayrıca her zaman bizi destekleyen, sorunlarımızı dile getirmede bize yardımcı olan siz basın mensuplarına da çok teşekkür ederim dedi.

Uzun zamandan beri siz gazeteci dostlarımla bir araya gelemedik. Bugün kısmet oldu. Bu vesile ile sizlerin huzurlarında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi başkanıma spora verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim.

Daha sonra kahvaltıya katılan gazetecilerden,  Serkan Şimşek, Himmet Kaya, Baki Özışık, Erkan Sarıkaya ve Ali Bal, gazeteci dostu Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Şahin’e gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederek çalışmalarında yanında olacaklarının mesajını paylaştılar.

Program dostane sohbet sonunda kırk yıl hatırı olan acı kahvelerin yudumlanmasıyla sona erdi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Naci Görür Marmara depremi için zamanın azaldığını söyledi.Önceki Haber

Naci Görür Marmara depremi için zamanın...

'Yamyam Güneş fırtınası' geliyor!Sonraki Haber

'Yamyam Güneş fırtınası' geliyor!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar