Faruk İbrahim Özbek; “Şeffaf bir yönetimle Kadıköy’de değişimi başlatmaya adayım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Faruk İbrahim Özbek; “Şeffaf bir yönetimle Kadıköy’de değişimi başlatmaya adayım”
AK Parti Kadıköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Faruk İbrahim Özbek, Kadıköy’ün hak ettiği hizmeti alması için AK Parti belediyeciliğiyle tanışmasının vaktini geldiğini ve göreve talip olduğunu belirtti.

31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin aday adayları belli olmaya başladı. AK Parti Kadıköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan isimlerden biride Faruk İbrahim Özbek, Kadıköy’ün hak ettiği hizmeti alması için AK Parti belediyeciliğiyle tanışmasının vaktini geldiğini ve göreve talip olduğunu belirtti.

Faruk İbrahim Özbek yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özbek aday adaylığı sürecini ve Kadıköy’e yönelik vaatlerini açıkladı.

“KADIKÖY SEVDALISI BİRİ OLARAK BU GÖREVE TALİBİM”

Faruk İbrahim Özbek, 1978 yılından bu güne Kadıköy’ün muhtelif semtlerinde marketçilik, gazete bayiliği ve otomotiv sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek; “Tam 45 yıldır her caddesinin, her mahallesinin, her sokağının tozunu yuttuğum sevdam olan Kadıköy’de her görüşten kadın, erkek, genç, yaşlı tüm kesimlerin sevgisine mazhar olmuş kardeşiniz olarak bu ulvi göreve talip oldum. 
2012 yılında MÜSİAD’ta başlayan sivil toplum görevime ilaveten 2015 yılında da ‘Kadıköy Benim Platformunu’ kurarak devam ettim. Bu görevlerim esnasında insanlığa faydalı, Milli ve manevi değerlerimize uygun birçok sosyal projede ön saflarda yer aldım, almaya da devam ediyorum” dedi. 

 

“30 YILDIR HİZMET ALAMAYAN BİR KADIKÖY VAR”

30 yıldır Kadıköy’ün istediği hizmeti alamadığını belirten Özbek; “Uzun yıllardır hizmete hasret sadece ideolojik bir kaç söylemle Kadıköy’ü yönetmeye çalışan ve Kadıköy’ü hak ettiği değerden hızla uzaklaştıran bu yönetimin artık değişim zamanı gelmiştir. 
Kadıköy halkıyla bir ve beraber olarak bu hareketi ve artık marka haline gelmiş olan AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak için tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız.
Projelerimizle, ekibimizle ve şahsım olarak Kadıköy’de tüm halkımızın desteğini alacağımıza inancımız tamdır. Yeşil alanlar yaratmak ve arttırmak, trafik ve ulaşım sorununa yeni ve kolay çözümler üretmek, öncelikli hedeflerim arasında. Hiçbir hizmet üretmeden, alt yapı üst yapı yatırımları yapmadan, sorunları çözmek yerine sorun yaratan belediyecilik anlayışla Kadıköy halkının hassasiyetlerinden faydalanarak Kadıköy halkının iradesine ipotek koyan zihniyeti değiştirmek için, AK Partimizin deneyimli kadrolarıyla, teşkilatımızın cefakar mensuplarıyla tam saha çalışmalarımızla artık Kadıköy’de değişimi başlatmaya adayım” dedi.

FARUK İBRAHİM ÖZBEK KİMDİR?

1970 yılında Şanlıurfa Hilvan’da doğdu. Ailesine ait dükkânda çalışarak, küçük yaşlardan itibaren ticari hayatın içinde yer almıştır.

1992 yılında kurduğu Ofis Trafik Müşavirliği isimli şirketle faaliyetlerini sürdüren Özbek, önde gelen otomotiv firmalarına hizmet veriyor.

2012 yılından bu yana MÜSİAD çatısı altında çeşitli görevlerde bulunan Özbek, 2019 yılı Mayıs ayı itibariyle Üye İlişkileri Komitesi Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Faruk İbrahim Özbek, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Battal İlgezdi'den CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ziyaretÖnceki Haber

Başkan Battal İlgezdi'den CHP Genel Başk...

İBB'nin eğitim yardımından bu yıl 83 bin öğrenci faydalanacakSonraki Haber

İBB'nin eğitim yardımından bu yıl 83 bin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar