Ertuğrul Bulakbaşı CHP'den meclis üyeliği için başvurusunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ertuğrul Bulakbaşı CHP'den meclis üyeliği için başvurusunu yaptı
Ataşehir Ardahanlılar Derneği Başkanı ve iş insanı Ertuğrul Bulakbaşı meclis üyesi adaylığı için CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile başvurusunu yaptı.

Basın toplantısında Ertuğrul Bulakbaşı’nı ailesi, dostları ve sevenleri yalnız bırakmayarak yoğun bir katılımla desteklediler.

Başvurularda yoğun bir katılımın olduğunu söyleyen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın tüm adaylar bizim için önemlidir diyerek şunları söyledi.

“ ERTUĞRUL BULAKBAŞI’NA HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başvuruyu alan İlçe Başkanı Celal Yalçın; “ Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk size iki miras bırakıyorum diyor. Biri Cumhuriyet diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi. Bu bağlamda 2024 mali seçimler takvimi başlamış oldu. Belediye başkanlığı aday adaylığı ve meclis üyeliği adaylığı başvurularını ilçemizde kabul ediyoruz.  Bugünde ilçede, örgütte yan yana çalıştığımız Ertuğrul Bulakbaşı ağabeyimiz belediye meclis adaylığı için başvurdu.  Kendisine hayırlı olsun ve başarılar diliyorum” diyerek sözü başvuru sahibine bıraktı.

“GENÇLER HEPİMİZİN GELECEĞİ SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”

Kendisini yalnız bırakmayan ailesine, dostlarına ve CHP örgütüne teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ertuğrul Bulakbaşı; “ 2024 Mart belediye seçimlerinde CHP’den meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruma neden olan sizler gibi çok kıymetli, beraber yol yürüdüğüm kardeşlerimin isteği üzerine böyle bir karar aldım. Ülke olarak çok zor ve dar bir alandan geçiyoruz.  Gençlerimiz işsiz ve geleceğini başka ülkelerde arıyor. Bu gençler hepimizin geleceği.  Bu gençlere sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Ülkemizi gençlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyorum” dedi.  

“HEDEF KİTLEYE DOKUNDUĞUMUZ VE KENDİMİZİ ANLATTIĞIMIZ SÜRECE BAŞARILI OLURUZ”

Siyasetin tabandan başladığını söyleyen Bulakbaşı; “ Siyaset tabandan başlar tavana kadar devam ettiğini biliyoruz. Yerel seçimlerde özellikle hedef kitlemiz sokaklardaki vatandaş, arkadaşlarımız ve dostlarımızdır. Bu hedef kitleye dokunduğumuz sürece, bunlara kendimizi anlattığımız sürece başarılı olacağımıza inanıyorum.  İktidarında yolu buradan geçiyor. Bazen çok iyi olduğunu bildiğimiz anlatamadığımız şeyler oluyor. Birileri bizlere medyadan duyduklarıyla geliyorlar.  Bunları ikna etmek zor oluyor. Ama işin ucu kendilerine değdiği zaman herkes isyan etmeye başlıyor. Bir büyümün söylediği bir laf var. Diyor ki; burası birileri için darphane, Suriyeliler için doğumhane, Adnan Oktar gibi insanlar için eğlence alanı ama burada yaşayan vatandaşlar, bizler için de maalesef tımarhane oldu.  Yani aklımızı yitirecek pozisyonlara getiriyorlar. Bunun gerekçesi eğimle başlayıp ekonomi ile biten bir sonuçtur. Bunun düzelmesi nereden başlar. Yukardaki büyüklerimiz, parti büyüklerimiz projeleri açıklar, geleceğe dair projeler sunar ve bu projeler tabana, halka yayılmazsa inanınız ki o projeler havada kalır. Bunu tabana yayma yolu nedir? Burada toplumsal karşılığı olan, topluma hitap edebilen, ne kadar birlik beraberlik içinde hareket edilirse çıkışımızın da o kadar kolay olacağına inanıyorum. Adaylık sürecim içinde burada görev alacak olan her adayımızla çalışırız. Biz partiliyiz. Partimize ve geleceğimize çalışıyoruz. Gelecek başkan kim olursa olsun elimizden gelen tüm gayretimizle birlikte çalışacağımızı burada belirtmek istiyorum” diyerek tanımayanlara bir kez kendisini tanıtmasıyla toplantı sona erdi.   

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Günel CHP’den Ataşehir Belediye Başkan Aday AdayıÖnceki Haber

Murat Günel CHP’den Ataşehir Belediye Ba...

Meslektaşımız Erkan Sarıkaya, Meclis'e talip oldu!Sonraki Haber

Meslektaşımız Erkan Sarıkaya, Meclis'e t...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar