Emrah Aydın: Dezavantajlı grupların her zaman yanında olacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emrah Aydın: Dezavantajlı grupların her zaman yanında olacağız
2014 yılından bu yana Ataşehir de çalışmalarını yürüten Türkiye Sakatlar Derneği Ataşehir Şubesi birçok dezavantajlı gruplara sosyal yardım ve medikal destek sağlamaya devam ediyor.

CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Yardımcısı ve İlçe Bilişim Sorumlusu Aşkın Ürkmezer’inde destek verdiği medikal malzeme dağıtımında 1 akülü tekerlekli sandalye,  Bitlis ilimize gönderilmek üzere 1 adet manuel tekerlekli sandalye ile 1 adet yıkama küveti ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

“DEZAVANTAJLI GRUPLARIN HAKLARININ DAHA DA GELİŞTİRİLMESİ İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ”

Teslim töreninden sonra çalışmalarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan TSD Ataşehir Şube Başkanı Emrah Aydın; “ 2014 yılından beri Türkiye Sakatlar Derneği’nin Ataşehir Şubesi’nin başkanlığını yapmaktayım. 2014 yılından bu yana dezavantajlı grupların kamusal alandaki haklarının korunması, geliştirilmesi adına elimizden geleni mücadeleyi yapıyoruz. Bunun yanında da yine dezavantajlı grupların ihtiyaç duydukları medikal destek olsun, sosyal yardımlar olsun elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Ama bizim amacımız toplumsal alanda engellilerin derneklere mahkûm olmaması adına Engellilerin sosyal devlet çatısı, devletin himayesi altında olması ile ilgili çalışmalardır. Onların haklarının daha da geliştirilmesi için mücadele veriyoruz. Ataşehir de Sayın Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin kurumumuza tahsis etmiş olduğu yerde kendisinin bize vermiş olduğu imkânların en iyi şekilde Ataşehir halkına, Anadolu yakasındaki diğer ilçelerdeki halklara, İstanbul dışındaki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza destek sunuyoruz.  Desteklerinden dolayı Battal İlgezdi başkanımıza, CHP Ataşehir İlçe Başkanı sevgili dostum Celal Yalçın’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“DEZAVANTAJLI GRUPLARIN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Emrah Aydın konuşmasının devamında; “Ataşehir de ayda ortalama 3-4 sandalye maddi değeri 26 bin liraya yakın ihtiyaç sahiplerine medikal destek sağlıyoruz.  Bugün sizlerin de görmüş olduğu 1 adet çocuk manuel sandalye, Bitlis ilimizde ihtiyaç sahibi bir kardeşimize 1 adet Manuel sandalye ve yine ihtiyaç sahibi dezavantajlı kardeşimize yıkama küveti teslim ettik. Bizler Ataşehir ‘de var olduğumuz sürece ihtiyaç sahiplerin, dezavantajlı grupların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

“YILLARDIR NE ZAMAN RİCA ETSEK BİZLERİ HABERLEŞTİRİYORSUNUZ”

Aydın açıklamalarının sonunda; “Bizler Ataşehir ’de reklamı ön plana çıkaran bir kurum değiliz. Ama bazı görselleri yayınlamayı bağışçılarımızı onura etme ve farkındalık yaratma adına ihtiyaç duyuyoruz. Yıllardır ne zaman rica etsek bizleri haberleştiriyorsunuz, bizleri topluma yansıtıyorsunuz. Yaptığımız işlerin topluma katkı sağlıyorsunuz.  Bu anlamda siz basın mensuplarımıza Derya Arslan ve Ali Bal’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'da suya zam!Önceki Haber

İstanbul'da suya zam!

Ataevleri'nde hobi ve meslek edindirme kursları başlıyorSonraki Haber

Ataevleri'nde hobi ve meslek edindirme k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar