DORE Okullarından muhteşem Öğretmenler Günü kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DORE Okullarından muhteşem Öğretmenler Günü kutlaması
Eğitim sektöründeki başarısı ve vizyonu ile öğrencileri geleceğe hazırlayan DORE Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü olması sebebiyle özel bir gece düzenledi.

2018/2019 eğitim-öğretim döneminde İstanbul’da açtığı liseler ile İstanbullu öğrencilere eğitim vermeye başlayan DORE Okulları, deneyimli öğretmen kadrosu, analitik düşünceyi destekleyen eğitim modelleri, bireysel rehberlik hizmeti, sınava hazırlık merkezleri ve sanat, spor, kültür alanındaki faaliyetleri ile "Başarıda Altın Çağı" sloganını kullanarak hareket eden ve faaliyetlerini sürdüren DORE Okulları, öğretmenler günü için büyük bir organizasyon gerçekleştirdi.

İstanbul’da Ümraniye ilçesinde bir restaurantta gerçekleşen gecenin sunumunu Özlem Yıldız yaparken geceye DORE Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Avcu, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür, genel müdür yardımcısı, okul idarecileri, öğretmenler, sanatçılar ve misafirler katıldı.

"EĞİTİM SEKTÖRÜNDE 5.yILIMIZI KUTLAYACAĞIZ"

DORE Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Avcu gecede yaptığı konuşmasında, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit ve gazi öğretmenlerimizin, bu gece misafirimiz olan emekli öğretmenlerimizin, DORE çatısı altında bizlerle çalışan tüm öğretmenlerimizin ve eğitime gönül vermiş öğretmen arkadaşlarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum. Değerli hocalarımızla başladığımız bu yolda güçlü beyin takımımızla birlikte her geçen sene daha da büyüyerek eğitim sektöründe bu yıl 5. Yılımızı kutlayacağız. İstanbul ve Antalya kampüslerimizden sonra bu sene Manisa Kampüsümüzü de ekleyerek her yeni eğitim ve öğretim dönemine daha güçlü ve başarılarla girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Büyüme yolunda mevcutta olduğu gibi güçlü beyinler, mesleğine adanmış öğretmenlerle devam edeceğiz. Yıllar boyu birlikte olmayı kutlamalar yapmayı, nice Öğretmenler Günü geçirmeyi temenni eder iyi eğlenceler dilerim.

DORE Okullarının Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Avcu’nun Öğretmenler Gününü kutladığı konuşmasının ardından eğitime destek veren ve uğurda emek sarf eden İş İnsanları, Sanatçı ve eğitim emekçilerine plaket takdim edildi.

"DAVETE KATILAN SANATÇILAR GECEYE RENK KATTI"

Geceye davetli olarak katılan ses sanatçısı Nur Ertürk’ün canlı olarak seslendirdiği “Mihriban” türküsünden sonra Öğretmenler Günü için alkışlar arasında pasta kesilmesinin ardından sanatçı Nil Karataş’ın sahne almasıyla geceye katılan öğretmenler gönüllerince eğlendiler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deprem nedeniyle okulların tatil edildiği illerÖnceki Haber

Deprem nedeniyle okulların tatil edildiğ...

Çatalçeşme Lions Kulübü'nden 24 Kasım Öğretmenler Günü MesajıSonraki Haber

Çatalçeşme Lions Kulübü'nden 24 Kasım Öğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar