Doğukan Çınar: Hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğukan Çınar: Hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak
Merkezi Maltepe Fındıklı Mahallesinde bulunan Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Kulübü Derneği Ataşehir ve Maltepe’de gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Ataşehir İçerenköy ve Fındıklı Mahallesi’nde bulunan gençlerin madde bağımlılığına karşı bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra kötü alışkanlıklardan arınmaları için spora teşvik amacıyla kurulan bu dernek, Giresun Çamoluk Akyapı Köyü Derneği ile ortaklaşa genç çocuklar arasında Langırt turnuvası düzenledi. 

VERDİĞİMİZ HİZMETLERİN TAMAMI ÜCRETSİZDİR”

Etkinlik ve derneğin çalışmalarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan “Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Kulübü Derneği” Başkanı Doğukan Çınar; “Derneğimizin ismi “Vicdanlı Kalmayı Tercih Edenler Sanat ve Spor Kulübü Derneği”. 2019 yılında resmi olarak kuruluşunu yaptık. Burada gençlere spor ve sanat eğitimini veriyoruz. Burada verdiğimiz hizmetlerin tamamı ücretsizdir.  Ana hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bugün Giresun Çamoluk Akyapı Köyü Derneği ile birlikte bir langırt turnuvası düzenledik. Bu turnuva için küçükte olsa ilk üçe girenlere hediyeler vermeği planladık ki gençlere hem sosyal yönden destek olmak ve onlara bir fırsat tanımak adına bu turnuvayı düzenledik” diye konuştu.

GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN ARINDIRARAK SPORA VE SANATA YÖNLENDİRİYORUZ”

Gençlerin spora karşı genelde ilgisi var diyen Doğukan Çınar; “Spor konusunda gençlerimiz çok yetenekli. İmkân tanıdığında çok güzel başarılarda elde ediyorlar. Spor yeteneği olan gençlerimize hem çalışma imkânı hem de destek vermek lazım. Destek ve imkân verilmediği zaman gençlerimiz de bir burukluk ve spora karşı soğukluk hissedebiliyorlar. Tüm olumsuzluklara rağmen elimizden geldiğince bir imkân yaratmaya çalıştık. Hayallerine ulaşmaları konusunda çaba sarf ediyoruz.  Derece alan sporcularımız var. Onların spordan soğumaması için imkânlarımız konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan arındırarak spora ve sanata yöneltme çabamıza spor ve sanatseverlerden de destek bekliyoruz” dedi.

Turnuvanın yapıldığı derneği ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, bu tür çalışmaların gençleri kötü alışkanlıklardan arındırılması açısından önemlidir.

Turnuvayı düzenleyen her iki derneğin başkan ve yöneticilerini kutlayan Celal Yalçın, turnuvaya katılanlarla langırt oynadı ve onlarla kısada olsa sohbet imkânı buldu.

Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verilirken, turnuvaya katkı sunan kadın destekçiye İçerenköy Derneği Başkanı Niyazi Yaman tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.  

                                                                                                                             

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehirli kadınların el emeği göz nuru eserleri bu sergideÖnceki Haber

Ataşehirli kadınların el emeği göz nuru...

Monheım Tasarım Okulu öğrencileri sertifikalarına kavuştu!Sonraki Haber

Monheım Tasarım Okulu öğrencileri sertif...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar