Doğru Parti Ataşehir İlçe Binası açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğru Parti Ataşehir İlçe Binası açıldı
Doğru Parti, Ataşehir İlçe binasını Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu’nun katılımıyla hizmete açtı.

Doğru Parti Ataşehir İlçe Kurucu Başkanı Dursun Karaağaç’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Doğru Parti Genel Başkanı eski bakan Rıfat Serdaroğlu ve il yöneticilerinin katılımıyla kurdele kesilerek ilçe binasının hizmete açılışı gerçekleştirildi.  

TÜRK DEVLETİ’Nİ ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİN ETKİN OLACAĞI BİR YÖNETİME KAVUŞTURACAĞIZ”

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde gerçekleşen açılışa katılan Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu, AK Parti hükümetinin icraatlarını eleştirerek yaptığı konuşmasında; “Önümüzdeki dönemde Türkiye’yi, Türk Devleti’ni Atatürk ilke ve devrimlerinin etkin olacağı bir yönetime kavuşturacak, ülkenin başındaki hırsız şebekesini kovalayacak, Türk Milletini içine düştüğü sıkıntıdan, fakru zaruretten,   başını eğik olmaktan kurtaracak doğru insanların olduğu Doğru partimizin Ataşehir İlçe binasının açılışını hep birlikte yapacağız. Bizler siyasetin yabancısı değiliz. Türk Milletinin gönül telini titretmesini bilen insanlarız. Ömrümüz bizim Türk Milletine hizmet etmekle geçti. Ama şimdi hizmetin şekli değiştirilmiş AKP tarafından. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir zaman bu kadar itibarsız hale düşürülmedi.  Türk insanı hiçbir zaman bu kadar sıkıntı içine düşürülmedi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün uluslararası kuruluşlar tarafından kara paraların aklandığı, uyuşturucu merkezi olan, teröre destek veren ülkeler sınıfına konuldu. Bu bizim alnımıza sürülecek en büyük lekedir. Bu Atatürkçülerin ızdırap duyması şart olan çok acı bir durumdur. Biz demokratik rejim içinde Anayasanın bize tanıdığı yetkilerle bu insanları geldikleri yere göndereceğiz. Biz bunun için bu yola çıktık. Türkiye’yi baştanbaşa eserlerle dolaştık, donattık. Şimdide Türkiye’nin her tarafını dolaşıyor ve teşkilatlanıyoruz ve gümbür gümbür geliyoruz. Gittiğimiz her yerde gerçekten insanlara hizmet edecek parti teşkilatlarını kuruyoruz” dedi.   

Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Genel başkan ve beraberindeki teşkilat mensupları ilçe binasına geçerek ilçe yönetimi ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunmasıyla  program sona erdi.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Göksenin Aktaş'ın mutlu günüÖnceki Haber

İstanbul Gündemi Gazetesi İmtiyaz Sahibi...

“Monheım am Rheın Belediyesi tanıtım ofisi” Ataşehir’de açıldıSonraki Haber

“Monheım am Rheın Belediyesi tanıtım ofi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar