DEVA Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu
DEVA Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. Necati Ali Çetinkol yerel seçimlerde DEVA Partisi nin Ataşehir adayı

DEVA Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan atmış olduğu mesajında Necati Ali Çetinkol'a destek istedi. 

Değerli Ataşehirli hemşehrim,

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol'a desteğinizi bekliyorum.

Ali Babacan
Genel Başkanı 

Başkan Adayı N.Ali Çetinkol yaptığı paylaşımda; ·"Öz kaynakları geliştirerek, Merkezi yönetime bağlı olmadan , İş ve hizmet üretecek , Kurumsal yapıya sahip , Yeni güçlü Deva belediyeciliğini Ataşehir’ e getirmek için hazırız" dedi.

N. Ali Çetinkol

@cetinkol_ali

·Öz kaynakları geliştirerek, Merkezi yönetime bağlı olmadan , İş ve hizmet üretecek , Kurumsal yapıya sahip , Yeni güçlü Deva belediyeciliğini Ataşehir’ e getirmek için hazırız

N. Ali ÇETİNKOL KİMDİR?

28 Mayıs 1967 tarihinde Tarsus’ta, İki matematik öğretmeninin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Haydarpaşa Teknik Lisesi’nden mezun olduktan sonra, üniversite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde 1992’de tamamladı.

30 yıllık iş hayatında yerli ve uluslararası teknoloji şirketlerinde dijital transformasyon konularında orta ve üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Hayata geçirdiği projeler içinde; dijital ortamda nüfus sayımı ve Mernis kimlik alt yapısı için bilgi toplanması, özel bankalar ve telekom operatörleri elektronik arşivleri oluşturulması , kağıtsız bankacılık projeleri, biyometrik imza ile dijital olarak evrakların işlenmesi projeleri ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının mevcut arşivlerinin dijital ortama alınması ve bilgiye ulaşılması projeleri sayılabilir.

Yurt dışı görev dolayısı ile ailece 2 yıl Güney Afrika Cumhuriyeti’nde farklı kültürleri deneyimledi.

Ağustos 2020’den itibaren Deva Partisi Ataşehir İlçesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve sonrasında İlçe Sekreterliği görevlerini üstlendi.

20 yılı aşkın bir süredir Ataşehir’de ikamet eden Çetinkol, Ataşehir sakini , lisanslı golf sporcusu ve Ataşehir Golf Kulübü üyesi, evli ve bir çocuk babasıdır, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Teknoloji danışmanlığı hizmetleri ile bilişim teknolojileri firmalarına danışmanlık vermekte olup iş geliştirme ve dijital teknolojileri konusunda firmalara liderlik yapmaktadır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel Battal İlgezdi'yi ziyaret ettiÖnceki Haber

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onurs...

LÖSEV'in küçük kahramanları doğum günlerini coşkuyla kutladılarSonraki Haber

LÖSEV'in küçük kahramanları doğum günler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar