DEVA Ataşehir Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol; "Çözümleri biliyoruz sabret Ataşehir geliyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Ataşehir Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol; "Çözümleri biliyoruz sabret Ataşehir geliyoruz"
DEVA Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol basın mensuplarıyla bir araya gelerek neden aday olduğunu ve projelerini anlattı

DEVA Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol, İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve İlçe yönetimi yarel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol'un tanıtım programında konuşan İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya;

"Siz kıymetli basın mensuplarıyla 4 yıldır birçok kez bir araya geldik. Bu buluşmanın ise ayrı bir önemi var. Belediye Başkan Adayımız Necati Ali Çelikol... Kendisi bana ‘Ataşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum’ dediğinde, ben de kendisine ‘Allah izin verirse sizi teşkilatımızın Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek isterim’ demiştim. Geldiğimiz bu süreçte kendisi DEVA Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak karşınıza çıktı. Uzun yıllardır Ataşehir’de yaşaması ve çok dolu bir CV’ye sahip olması kendisini diğer adaylardan farklı kılıyor. DEVA Ataşehir ailesi olarak kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol neden DEVA Partisi derseniz açıklayayım:

“Hayatımın bu evresinde hayallerimden biri olan siyasete atılıp demokraside yapabileceklerimin olduğu alandayım. Siyaset yapabilmek için bir partiyi temsil etmek gerekiyor. Ülkemizdeki partilere baktığımızda kimi milliyetçi kimi dini kimi Atatürkçü kökenli. Fakat DEVA Partisi’ne baktığımda tüm görüşleri kucakladığını gördüm. En önemli özelliklerinden biri de Ali Babacan gibi ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, uzlaştıran, toplumu germeyen bir liderin olmasıdır. Bu etkenleri göz önünde bulundurduğumda siyaset yapmak için DEVA Partisi’ni tercih ettim.”

“BU SIKIŞMIŞLIĞIN İÇERİSİNDE DEVA PARTİSİ’NİN BİR ALTERNATİF”

“Peki, neden belediye başkan adayı oldum? Öncelikle ben burada yaşıyorum. Ataşehirli olmamın yanı sıra ilçemiz ve halkımız için yapabileceklerimin olduğunu biliyorum. Ataşehirlilerin hizmete ihtiyacı olduğunu gördüm. Siyasete baktığımızda bir sıkışmışlığın olduğu bir gerçek. Bu sıkışmışlığın içerisinde DEVA Partisi’nin bir alternatif olması, vatandaşlarımızın hayatına dokunacak projeler üretebileceğimden dolayı belediye başkanlığının çok değerli olduğunu düşünüyorum.”

“İNSANLARIMIZ HAYAT PAHALILIĞI ALTINDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR”

“31 Ocak’ta lansman gerçekleşti. Seçim çalışmaları ve tanıtım kapsamında broşürlerden afişlere kadar bazı çalışmaları gerçekleştirdik. Şimdi yaptığımız tanışma toplantısıyla birlikte de ‘Bismillah’ diyerek seçim startını vermiş bulunuyoruz. Ülke olarak ekonomik anlamda çok büyük sorunlar yaşanıyor. Özellikle genel seçimler sonrası insanlarımız bu hayat pahalılığı altında yaşam mücadelesi veriyor.”

PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI

“Ataşehirli vatandaşlarımızın da en büyük sorunu ekonomik ve kaliteli gıdaya ulaşamaması. Bu kapsamda hem ucuz olacak hem de kaliteli olacak gıdalara komşularımızın ulaşabilmesini sağlayacağız. Ataşehir’de imar ve iskan sorunu olmakla beraber bir deprem gerçeğiyle yaşadığımızı da unutmamak gerekiyor. Uzmanlar olası büyük depremin her geçen gün yaklaştığını söylüyor. Ataşehir Belediyesi’ni kim kazanırsa kazansın ilk yapacağı iş kentsel dönüşümü yapmak olmalıdır. Biz dönüşüm ve imar sorunu çözerken Ataşehirlilerin haklarını koruyacağız. Bunların dışında ilçemizde genç nüfus olmasına rağmen gençlerimiz bazı sorunlar yaşıyor. İşsiz olup evde oturan ve bu yüzden psikolojisi bozulan gençlerimiz var. Belediye olarak o gençlerimiz için kuracağımız rehabilitasyon merkeziyle onlara yardımcı olabiliriz. Bir gencin kafeye gidip arkadaşlarıyla kahve içmesi bile zorlaştı. Gençlerimizin basit istekleri var. Ücretsiz kahve ve internet hizmeti alabilecekleri mekanlar istiyorlar. İnsanın en fazla yardıma ihtiyaç duyduğu zamanlar çocukluk ve yaşlılık dönemleridir. Yaşlılarımızı unutmamalıyız. Onların rahat edebileceği, sosyalleşebileceği mekanlar oluşturulmalı.”

“SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Seçimlerde sandıklara ve oylara sahip çıkacağız. ‘Yolda para bulduysan bile say’ diye bir söz var. Dolayısıyla biz de oylarımıza mutlaka sahip çıkacağız. Hukukun bize verdiği yetkileri sonuna kadar kullanıp her bir Ataşehirlinin iradesinin heba olmasına izin vermeyiz. Seçimlere güven meselesine gelirsek eğer siz sandığa sahip çıkarsanız herhangi bir sorun çıkmaz. En büyük güvencemiz budur.”

SORULARI TEK TEK YANITLADI

Yapılan konuşmaların ardından soru-cevap kısmına geçildi. Başkan Adayı Necati Ali Çetinkol, basın mensuplarının sorularını tek tek yanıtladı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehir İçerenköy imar planları İBB meclisinden geçtiÖnceki Haber

Ataşehir İçerenköy imar planları İBB mec...

Niyazi Yaman’ın acı günü!Sonraki Haber

Niyazi Yaman’ın acı günü!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar