CHP seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor
CHP Ataşehir ilçe başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Sivas İmranlı Türkkeşlik Köy Derneğini ziyaret etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP 1.Bölge Milletvekili adayı Doğan Çakmak, CHP Ataşehir Meclis Üyesi Vedat Akyol, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri Hüseyin Gültekin, Hatun Yıldız ve Mahalle sorumlusu Kenan Özdemir ile birlikte Kayışdağı mahallesinde bulunan Sivas İmranlı İlçesi Türkkeşlik Köy Derneğini ziyaret ederek hem Millet İttifakının seçim çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptılar hem de hemşeri ziyaretini gerçekleştirerek hasret giderdiler.

“KOMŞULUK DUYGULARIMIZLA HEM BİR DESTEK İSTEYELİM HEM DE BİR SELAM VERELİM DEDİK”

İlçe Başkanı Celal Yalçın; “CHP Milletvekili adayımız Doğan Çakmak Sivas İmranlı Boğazören köyünden olan bir hemşerimiz. Birçok görevlerde bulundu. Bu seçim döneminde siz hemşerilerimizi ziyarete geldik. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu nedenle komşuluk duygularımızla hem bir destek isteyelim hem de bir selam verelim dedik. Bende doğma büyüme Kayışdağlı bir kardeşinizim. Çocukluğumuzda ve gençliğimizde Türkkeşlik gençlerle bir çok sosyal faaliyette bulunduk. Bir çok dostluklarımız var. Ayrıca Dernek Başkanı Ali Güner’le sık sık görüşüyoruz. Kendisine bizi misafir ettiği için teşekkür ederim” diyerek sözü milletvekili adayı doğan Çakmak’a bıraktı.

“ÖNEMLİ OLAN BU MEMLEKETİN GELECEĞİ”

Çakmak, hemşerilerinin gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Sonuçta memleket hepimizin. Bu vatan topraklarının evlatlarıyız. Siyasi düşüncelerimiz tercihlerimiz farklı olabilir. Sonuçta önemli olan bu memleketin geleceği için bir arada zaman zaman bulunabilmek, dertleşebilmek, memleketin geleceğine ilişkin varsa kaygılarımızı paylaşmak değilse umutlarımızı ortaklaştırmak ihtiyaçtır” diyerek 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileterek Millet İttifakının çalışma ve programı ile ilgili bilgi verdi.

 “HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK”

Türkkeşlik Köyü Dernek Başkanı Ali Güner de, derneklerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, elbette muhalefet gerekir. Muhalefet olmazsa iktidarda olanlar her zaman kendi yaptıklarını doğru kabul ederler. Onun için muhalefet şart. Hemşerimizin adaylığı bizi sevindirir. İnşallah kazanacak bir yerdesiniz. Ayrıca seçim zamanı değil her zaman gelin bir çayımızı için diyerek sıcaklığını nezaketen gösterdi.

CHP ziyareti, hemşerilerinin kafalarında oluşan soruları sormaları ve İlçe Başkanı Celal Yalçın ile Milletvekili adayı Doğan Çakmak’ın yanıtlamalarıyla sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DEPREM DAYANIŞMA PAZARI KADIKÖY’DE KURULUYOR!Önceki Haber

DEPREM DAYANIŞMA PAZARI KADIKÖY’DE KURUL...

ADD Ataşehir Kadınlara Emanet!Sonraki Haber

ADD Ataşehir Kadınlara Emanet!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar